![]() |
Hmm no kogo tu przygnało :D Witam na forum Kudlaty.
Ss-y jakies ponadprzeciętnie nie s± ale zawsze co¶ - gdybys dał ciekawszy temt to by było etra, ale guardy? |
a co miałem dać? SS z nieudanego DL hunta z 2 trupami? czy z du** zdjęcia guardów? Zreszt± nudziło nam się. Po egzaminach może pójde na hero i też co¶ będzie. Btw. You see Legolas Elfen Archer. He is a master sorcerer... Nie ma to jak wyczucie nicku ;p
|
Heh:D
Screeny Ogolnie Sa Ok Tylko Troche Sie Cos Po***alo :/ 8o
Robiles Ssy Wlasnie Akurat Wtedy Kiedy Ciebie Sie Pyalem o ***** :D Jest Ok!:cup: |
;]
Wiesz co mi sie podoba najbardziej na tych zdjeciach? TibiaGG ;] A reszta to lipka :P
|
Sry ale to nie tibia gg ;p poprosilem kumpla, który studiuje informatyke, żeby zrobił mi pare programów. ¦wiatło i ten licznik to jego robota. ma jeszcze pare innych, ale nie zdradze jakie.
|
ZzZzZzZz.....
Przy tym gównie można usn±ć... |
Moje hunty sa nudne? wlasnie ogladam twoje. GS hunt. wow super interesujace... jak chcesz to wejdz na temat solera gs hunt by forecat. tez tam masz troche SS jak to gs blockowalem. Niedlugo beda ss z hero wiec cicho. A ze SS sa nudne to wiem. Robilem je bo mi sie nudzilo.
|
SS'y jak to SS'y, nawet fajne... ale w polowie ogl±dania zaczelo sie robic to juz nudne :P:P:P
|
Ale najlepsze jest to, że grał na 2 oknach naraz xD
Gratz hunta |
ssy sa nudzne jak moim zdaniem wszystkie z guard huntow =/ i cos ci sie z***alo bo ss-y sie na siebie nakladaja
|
MC, Jaki¶ program do pokazania Exp do lvl, i jaki¶ dla ¶wiatła....:) Ale SSki ładne :P
|
niezle ci huncik wyszedl, ale naucz sie robicz screany przez program a nie przez painta...
|
:/
Cytuj:
Czlowieku czytac nie umiesz. Cytuje: Sry ze tak SS wyszly ale mi sie cos popsulo ;/. LOL |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |