![]() |
Stone Golemy :) (Pandoria)
Witam.
Nakręciłem mały filmik z góry Stone Golemów w Ankrahmun. Spodziewałem się ze wypadnie Red Gem. Co było dalej to sami zobaczcie. Jeśli coś wyszło nie tak to mam prośbe, żebyście nie równali mnie z błotem. Tak nawiasem mówiąc to był mój 2 filmik :P. Ściągajcie, oglądajcie i komentujcie! Oto link: http://rapidshare.de/files/1401761/s..._kasp.rec.html Pozdro :). |
:)
Nice filmik!! :P nareszcie zaczoles expic !! Jest,jest,jest :) rob ten lvl i idzemy na gryfin shield questa.Razem z reszta Mac'clay'ów
|
Postępy:P
No prosze 2 filmik i podnosisz poprzeczke :p
Więcej takich filmików plxor B) |
Superowy Filmik ... a na Stone Golemy pacca trzeba mieć??
|
Widzę, że się filmik spodobał :). Oto mi chodziło, żeby nakręcić coś czego jeszcze nie było. Jak będe w Ank~ zwiedzał i cośik jeszcze fajnego znajde to też postaram sie nakręcić film ;).
re up: Wydaje mi się, że trzeba mieć pacca. Ta góra jest na Ankrahmun czyli pacc area wiem , że są Stone Golemy w podziemiach Edron. Natomiast nie słyszałem, żeby były gdzieś na facc area. :D |
Kapix nastepnym razem jak gdzies sie wybierasz to msg do mnie -.-
Alostopheles rp padnoria ;] |
Cytuj:
|
lol :D
Cytuj:
|
za***iscie tylko po c*** komu ston golem hunt?
|
re up: Jak Ci się nie podoba to nie oglądaj i wszystko, a nie komentujesz a to może gów** ludzi obchodzić.
|
Cytuj:
Cytuj:
A codo tematu to filmik spox.... Ach szkoda tego Gema :D a juz byłem pewny że Ci sie poszczęści :P npaisz potem czy wypadł ci przy następnym huncie :P Czekamy na more films :P |
Cytuj:
Jak jest bramka 60lvl to w tym malym pomieszczeniu jak jest demona ,sa stone golemy, arkany, dwarf guardy i chyba cos jeszcze |
Więcej takich filmow plx
Za***ityny film weicej takich plx a nie tylko demon hunt,drag hunt
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |