![]() |
Basilisk Quest [część2]
$vboptions[postminchars]
|
fajnie fajnie- no faktycznie szkoda, że tak krotko ;)
no i szkoda, ze to tylko fake :] |
Wykonanie dobre, tylko 1 uwaga - czemu na tym fake jest tak mało fake?
Pierwsze obrazki to gotowe, porobione screeny, na przedostatnim dorobiłeś otwarte drzwi. Szczerze powiedziawszy jedyne fake w tej opowieści to wyczyszczony skarbiec i wstawiłeś GM'a co nie wymaga duzo pracy. Szkoda, bo 1 część była znacznie lepsza. |
$vboptions[postminchars]
|
|
:D bardzo mi sie podobalo gratz dawaj wiecej :)
|
No nawet ujdzie, ale 1 część była owiele ciekawsza.
Part I Pomysł: 8/10 Wykonanie 10/10 Part II Pomysł 6/10 (Już nudniejsze) Wykonanie jeśli sam robiłeś 10/10 jeśli wstawiłeś screeny z tibii 7/10 Ogólnie Pomysł 14/20 (7/10) Wykonanie (hmmm, nie trudno się zastanawiać wykonanie b.dobre) 20/20 (10/10) Więc 1 część była dużo lepsza. |
A myślałem że będzie jakaś akcja ;( Ze ktos ci przeszkodzi czy coś...ee | czesc byla 2 razy leprza od tej, tej czesci daje ocene 6/10, niestety... 0 akcji
|
Nareszcie druga część, szkoda że taka krutka ale i tak wielkie GRATZ
|
SUPER !!
GZ piękne jestes miszczem :] muwie serious B) Rób dłuższe historyjki tak jak Aval |
Szczerze? Czekałem na 2 cześć owego kłesta i sie zlekka zawiodłem :( Bo tak szczerze to ja mam wrazenie ze takie faki to mozna by łatwo zrobic, Pirszy Ss: Zwykły screen shot, Drugi Ss: Podchodzisz do Imperatora, Trzeci Ss: No tutaj dodaje sie Otwarte drzwi, Czwarty Ss: No tutaj mozna sie potrudzic (Gm, To co on pisze, otwarte drzwi i pusto w skarbcu). Niemówie ze to zrobiles w taki sposób ale nic specjalnego w tym Faku niema.
@Edit: Cytuj:
|
Fajne i chętnie zobacze twoje natępne kake'i :] Gratz
|
GRATZ!! Piekny fejk, tylko AKcja-Discnonect... :(
Sscriiny ladne:P |
Czy mi się zdaję czy zuważyłem błąd... z paskiem życia i nickem...:
Błąd: http://img257.echo.cx/img257/2981/16qh.png Raczej powinno być tak: http://img257.echo.cx/img257/6663/26xj.png No nie wiem Dejvo zawsze brałeś uwagę na szczegóły i zwracałeś na nie uwagę... A tak ogólnie to spoko wykonanie i pomysł troche naciągany. Szkoda, że take krótke i szybko zkończone... |
$vboptions[postminchars]
|
Cytuj:
http://img224.echo.cx/img224/3816/uo00016pm.jpg Ogólnie to takie małe szczegóły nie wiem po co ten spór... :p A jeśli mówisz prawde to wybaczasz mi? :D |
Obejrzawszy ostatnią serię Twoich questów jest trochę zniesmaczony, ponieważ spodziewałem się po Tobie czegoś bardziej górnolotnego. Owszem, fake'i pod względem technicznym idealnie dopracowane, jednak w moim mniemaniu o wartości fake zdecydowanie bardziej decyduje jego treść, a w przypadku bardzo dobrego "artysty" (jakim Cię mniemam) quest na zasadzie, pójdź, zabij, otwórz jest conajmniej banałem.
|
Nie wiem Dejvo, kiedyś jakoś bardziej cieszyły twoje prace - może dlatego, że wtedy nie miałeś konkurentów? Pamięta ktoś Golden Women Set? ;]
|
Cytuj:
|
dziwne :P ale moze byc, choc byly leprze fake'i
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |