![]() |
Skull Hunter in Thais!!
Oto mały filmik z pkowania skulli :
http://rapidshare.de/files/1407408/pkiriridia3.rec.html Przewińcie początek bo nudny troszke :) Comment plx0r? :P |
jestem pierszy xD
dam comenta jak obejrze ;) |
Cytuj:
Taki sobie filmik, ale ten 27 drut niezle cie jechal :P PS: JESTEM TRZECI JUPH HURA YAY YEEEEEEEEE OMFG JESTEM TRZECI !!!!!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
filmik taki sobie fajne sie biles z tym 27 druidem xD :]
|
ŁOOOOOO JESTEM 5!!!!111oneoneraz :cup: :cup: :cup:
TRZYMAJCIE MNIE BO ZARAZ PRZEZ OKNO WYPADNE Z RADOŚCI!!!111one @topic Całkiem całkiem jak na ten lvl i profesje :evul: |
OMFG jestem 6 ... Ludzie 3majcie mnie bo sie zesikam ^^ ... (zart oczywiscie)
Filmik-> spox, nejlepsze momenty z tym drutem ;] |
po*******ny film
Co za noob kręcił ten film!!!!
W TYTULE PISZE O PEKOWANIU A TU NIKOGO NIEAZABIŁES!!!! Jak masz zamieszczać jakis film to najpierw sie zastanów. |
czemu tak któtkie chce wiecej :DDD
|
Cytuj:
EDIT: Amigo de scalpes Killed at Level 12 by Jucka med mig and by Brave Knight from Skies --------------------------------------------------------------- Jucka med mig(zabił ją 2 razy, ale tylko raz mu zaliczyło na tibia.com) Killed at Level 13 by Brave Knight from Skies --------------------------------------------------------------- Mari Thinjo Killed at Level 9 by Brave Knight from Skies |
Olny nUb's Pk ^^
Ostatnio kolega zaczyna troszke pograć na iridi wiec zamieszcze kolejne filmy :> |
|
nic ciekawego;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |