![]() |
3rd 200 lvl O.o
http://www.tibianews.net/img/shortnews/oblivion.jpg
Gratki dla tego pana z Amery ;] Wielkie dzieki Dabkowi za podrzucenie mi tego sska ;) |
Hoho. Najlepszy knight tibii. Bo Bubble to suxowata jest. Widziałem filmik jak eternal solo robi demon helmet questa.
|
No prosze. Wyskoczył jakoś niespodziewanie 0.o myślałem ze 3 z 200lvl będzie Wurzel albo Setzer Gambler. Miła niespodzianka ;) Gratz
|
No wielkie gratulacje dla niego!
Tylko ciekawi mnie to miejsce... Darama? :o |
hyhy coś ostatnio dużo 100 lvlków i 200 czy to nie dziwne??? heh Gz dla tego pana :P
|
No no no, w dwa roku zrobił 200lv. Całkiem niespodziewanie.
Cytuj:
|
O.o
Big Gratz Dla Tego Pana :evul: EVULL
|
Długo oczekiwany 200 lvl z mojego świata.
Wielkie GRATZ jemu. |
Bardzo ładnie. Ja czekam na 1 200 lv na Isarze (mam nadzieję że to będzie Gottar ;) )
|
ojj niedobrze sie dzieje :P
niedlugo 200 to normalka bedzie ;/ |
ma ktos film z tym gosciem ? :>
|
Mi się zdaje,że to jest ghostship... :confused:
|
Cytuj:
Szybko, expi, ma dobre skile, equi i (cenzura) ^^ Ma fajny domek :) http://bibi.neostrada.pl/eodomek.jpg I kupe kasy (ostatnio widzialem 8 mln gp :P) |
Cytuj:
|
Gratz Mu licze na to ze przegoni bubble :D:D bo nie lubie jej poprostu i ma cienkie skile jak na ten lvl.
P.S Ze im sie to jeszcze nie znudzilo takie expienie?? :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wooooow gratz dla tego pana :cup: :cup:
a skile koles tez ma nie ludzkie(sprawdzcie na tibia.com ;) ) |
Cytuj:
A tak btw. Gratz dla tego kolesia ;) knighci 4 eVer xD ! Edit@: Ej moj kolega (Zbychu Lopata) wlasnie mi powiedzial ze bubble wlasnie rozmawiala ze swojim mezem z cipsoftu i poprosila go o 300 lvl ... zaplacila za to 2 zlote :( jezeli to prawda to dlugo bedzie trzeba ja gonic ... (Ta wiadomosc pochodzi z bardzo wiarygodnego zrodla - www.plotkiotibii.prv.pl) |
gratulacje, tylko prosze ni epodniecajcie sie tym kolesiem tak jak bubble i cachero
ps. ciekawe kiedy doczekamy sie pierwszego palka palka na 200 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |