Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ghoule w Ghost Landzie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33247)

Misjonarz 24-04-2005 19:55

Ghoule w Ghost Landzie

Witam. Slyszalem o jakiejs dziurze w północno-zachodznim Ghost Landzie. Podobno tam som ghoule. Czy prawie 26 pallem moge tam isc bez obaw?? Czy uhy som potrzebne?? Eq: Blue robe, crusader helmet, p legsy noi buciki :)

Kebes 24-04-2005 20:01

Ja tam chodzę spokojnie moim 22lvl Knightem bez UH' ów i daję radę. Ghoule są na -2 piętrze, niżej nie schodziłem :D Trzeba tylko uważać, bo czasem paru hlvl' owych fanatyków luruje pod wyjście DS' a... Coś o tym wiem :P Kilka razy zostało ~40hp :P

@Down: Czasem się zdarza. Najgorsze, że wchodząc przez opisaną w temacie dziurę można go spotkać już na piętrze z Cave Ratami i Skeletonami.

Maix 24-04-2005 21:31

Poradzisz sobie bez problemu, tylko uważaj na scorpy bo pare ich tam jest. I nie schodz na poziom -3 bo raz z ciekawości wskoczyłem do dziury i ledwo uszedłem z życiem(czyt. dsy)
Up@ chyba mialem szczęście bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś lurowal dsy wyżej, raczej to niespotykane

Pasorzytek 25-04-2005 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kebes

@Down: Czasem się zdarza. Najgorsze, że wchodząc przez opisaną w temacie dziurę można go spotkać już na piętrze z Cave Ratami i Skeletonami.

Mi sie pare razy zdazylo spotkac 5 dsow na samej gorze ;p ropane ;) niema to jak ultimate ds luring \:) Hail Lurers

Kamlot De'Kapy 25-04-2005 21:14

tam jest podobno nawet duze pk przynajmniej na moim swiecie (titania) spox mozesz isc
B)

Plastex 25-04-2005 22:07

Dodam tylko, że wolny resp jest.

Misjonarz 25-04-2005 23:10

Thx

Ok. Thx za wszystko chodZe tam juz z 5k z tamtąd mam :cup: Jeszcze nibylo zeby zlurowali dsa ale ja pal to latwo idzie ;) Na 3 poziome tez bylemale uszedlem z zyciem byly2 dsy i 3 ghoule ale nie odrazuprzy dziurze :) Jeszcze raz Thx!!

Ozon18 26-04-2005 17:38

Jeszcze ode mnie kilka faktów:
-> Tamto miejsce ma bardzo duży popyt i jest okupowana przez graczy
-> Huncić tam można już od 10 lvlu ze skillem 50 dista i łukiem
-> Koniecznie zaopatrzyć się w antidote i conjure arrow
-> Zawsze mieć przy sobie przynajmniej 2 uhy (na wszelki wypadek)
-> Sorcem/Druidem opłaca się tam chodzić od 27 lvlu z monkiem (cash making) o ile guardy są zajęte
-> Resp wcale nie jest wolny. Xp 10k/h Kasa 4k/h
-> Knight skille 50/50 z bronia 33 atk+ na full ataku
-> Na poziomie tej jaskini z dsami można także huncić palkiem na mlvl 15+ ( na wejściu niewidka)
No i to tyle, mam nadzieję że pomogłem

evilKRIK 26-04-2005 18:34

Up@ chyba mialem szczęście bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś lurowal dsy wyżej, raczej to niespotykane[/quote]

Nie spotykane??!! ide se wczoraj na ghule moim sorcem (look down\/) i mnie na poziomie z ratami ds zaczepił przy dziorze to załatwiłem go:D
Ide nizej a juz sa 3, ale nie przy dziórze bo ktoś próbował uciekać(fajny loot z niego był :) ) te Ds`y też załątwiłem i z dednietych ludzi wziołem se runki to se zlazłem jeszcze nizej i tam pozabijałem, i powinny być tylko tu a tam wyzej to juz zlurowali!

Palek Of Samera 27-04-2005 18:15

hej ja tam chodze od 11 lev moim palem a mage powiedzec ze mam cieniaskie skile (18 lev 51/39 :() wiec nie ma obaw

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02.