![]() |
Advance Dista: Tamten cos nie wszedl :/
http://img54.echo.cx/img54/9807/uo04929mp.jpg |
Gz Screenow
GZ
Super screeny pozazdroscic Devil rulez :> |
Noo... mi sie podoba :>
|
Ty no Devil a gdzie wiecej ss-ow z Gitovoru to moj idol jego dawaj :DDDDD
Moze tez odpale cos od siebie w tym Topicku :P ale to potem :DDD |
93 Dysta NOno
Nieproznojesz na tym skillowaniu 8o 8o 8o Jaki byl twoj best HIt ?
|
Super screeny :) A tak pozatym mam pytanie Dlaczego się Rebelion rozpadło wiem, że w ostatnich czasach tej gildi mial nią Matizek a teraz nie ma najlepszej gildi na Trimerze :(
|
Best Hit to ok. 170 z belta. Power Bolty sa bardzo drogie i dlugo sie je robi ale hity dochadza do 260.
Rebelion sie rozpadl bo bylo kilka nóóbkow, i pkow . Psuli reputacje glidi i przezto lider mial prawie hunty, wiec nie chcialem ryzykowac i koniec :D \,,/^_-Devil Style-_^\,,/ :evul: |
Ymmmm no siema =P bardzo ładne screeny ale najbardziej tez z rotkami mi siem podobał =)))) pozdro papasio!
|
Devil nub =]
dlaczego mnie na tych SSkach nie ma? :P |
Super...
Ss-y są świetne! No postaraleś się kolo. Zamieść niedługo ss-y z Demon Hunta. Pozdro! Oby tak dalej!
nick: Ryaners :blazen: world: Lunara :cup: profession: Druid :mag: level: 8 (dopiero zaczynam grać) :topic: magic level: 2 :baby: |
wielkie gratulacje bardzo fajne zdjątka,ten behemot milutkie, czekam co dalej pokażesz
|
^^
Spoko ss wkoncu jakies z trimy
|
Ja byłem z Relelionu gildia sie rozpadala poniewarz jakies kolesie sie pruli z Foul Souls i matizek sie bał ze bede nasz tez bic
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |