![]() |
Annihilator - Isara completed.
Uznałem, że temat przedstawiony na forum tibia.de jest godny uwagi, więc zamieszcze linka ~
Room of "death" |
To jest chyba jakis trik nie? Bo to chyba nierealne...
Ale ja tam sie nie znam... |
No ładny screen, tylko ciekawe czy prawdziwy, czy to jakaś bujda może??? Może wiesz gdzie to jest i jak się tam dostać??? Pozdro!
|
Heh jaka bujda? Chopaki zrobili najtrudniejszy quest w Tibii i gratz dla nich. O loocie nie wspomnę. Nasuwa sie jedno stwierdzenie: Del'Toro nie ma sobie równych.
|
Tak jak mowi Nemi. Tylko pogratulowac.
|
Tylko pogratulowac i pozazdroscic :)
|
Noooo,jestem pod wrażeniem.Del'Toro po raz kolejny pokazało że nie ma sobie równych.Zżera mnie jednak ciekawość co było w paczce którą wybrał Diego.Nie chce ujawnić X(
|
Plx give me!!! :D :D :D OMG to musial byc dopiero quest... Mam prosbe bo ja jestem cienki z angola i czy ktos by sie mogl na tym forum spytac ile czasu oni tam siedzieli i ile UH poszlo??
|
Spoko Screen ;) Tylko jak oni tam weszli ?? alb raczej jak wyjdą ;P
|
Cytuj:
|
Już od dawna wiadomo bylo ze DT do czuby ale że aż takie :D
|
Boskie zdjecia ! Moze wiecie czy byla tam magiczna postac jak tak to prosze o level i magic level :) jestem ciekaw
Tryton/druid/secura/level 15/magic 11 postac ma 2 dni |
powiem jedno ZAJEFAJNE TEE FOTY !!!!!!!!! naprawde pozardrościć poświecić sie kurde jak za ojczyzne naprawde moje gratulacje a i mam pytanko czemu ta stronka jest angielska ??? ale mniejsza o to fajne te foty
|
Piccaro and Dimitri down... heh, ale DT naprawde sa niezli.
1800 cap= 1500*1.2 cap(1 run) 1500 runow =75 plecakow 75 bp*2,5k = 187,5 k na same UHy, a jak doliczyć do tego SD, święcenia i Amulety of Lost tamtych dwóch... Wychodzi w sumie około 0,5 miliona gp... W sumie to ciekawie... BTW. Czy to prawda, co pisali, ze sa pierwsi od Bubble i innych z Antici? |
Ja slyszalem ze ta dzwiami jak pokona sie wszystkie demony jest quest na Demon-seta.A i SS jest fajny ;)
|
Cytuj:
srry , nie doczytalem, ktore przedmioty wybrali ( present i stonecutter axe? )? |
AAAAAAAAAAALE DALI CIAŁA.......JAZDA NA CAŁEGO........JAK ZAGIBALI 6 DEMONÓW.....UUUU
BTW:ja w przyszłosci wzialbym z tej kupki MSa i albo D arm albo przent(zależy co w nim jest) :D :D |
Nemi :D ma racje chlopaki nie maja sobie rownych na calej Tibi...Tez chce byc taki i nie wazne ze sa 'pa'.Sa najlepsi i rzadza wiec...GRATZ
|
Cytuj:
|
Damn.. They're good...
Antica, z Bubble na bloku padła, nie wiem, może podchodzili ponownie... Ktoś napisał że zrobili przed Isarą, ale nie wierze w to, że by się nie pochwalili na forum. Nie chcą stracić pozycji, i puścili wała... @gimli syn gloina yea, Stonecutter + present |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |