![]() |
Droga na DL
Czy moze ktos tu zamiescic mapke jak dojsc do pojedynczego respawmu Dl ;)
Z gory dziekuje!!:) PS. sprawdzalem w wyszukiwarce nic na ten temat nie znalazlem tylko z jakim lvl na dl itp. ;( |
Hmm, wieża w Drag lair (samotnie)
Dragi pod thais (w towarszystwie dragów, lurować) |
Oto droga:
Dzieki mnie wiekszość z was od dziś bedzie wiedziało jak znaleść pojedynczy resp dla ... niejest to prosta droga ale czasami warto ją przejść by na końcu mierzyć się z dl'em kilka godzin ( życze rh i dsm :D )
Oto Link do Drogi : http://rapidshare.de/files/1431278/M..._DL_A*****.html ____________ Name: Dudurib Lvl : 23 Skille : o sry mama mnie woła... |
@up
Czemu rar? @topic Idz do działu filmy, bo ostatnio coś się namnożyło Dragon lair(razem z dojściem) |
@up Poniewarz niechciało mi się po kolei wklejać 11 skrinów od painta w poście wiec wlożyłem to do folderu ale samego folderu tesh niemożna dać na rapidshare , wiec wziełem w rar i wszystko gra ;)
____________ Name : Dudurib Lvl : 23 Skille : o sry mama mnie woła... |
Ja nie przegladam linkow!!
raz juz trafilem na keyloggera!! Niechcem stracic postaci!! wiec jak moze to prosze cie o wklejenie zdjec?? Jesli nie ty to czy moze ktos to sprawdzic? |
Zdjęcia
Zdjęcia są dobre. Poprostu spakowane w winrarze. Zwykłe .bmp <--- edit bylo .jpg sorka
|
wiec jak je masz to daj je na forum:P
B) |
<smutny>
Galus obrażasz mnie ;(
Prosiłbym jednego z moderatorów (jeśli jakiś czytał ten temat) o potwierdzenie mojej niewinności! Galus nigdy Ci tego niewybacze :evul: __________ Name : Dudurib Lvl : 23 Skille : o sry mama mnie woła... |
:] to pech:P
Juz raz prawie dalem sie hacknac jedna osoba dala linka a potem jego kolega mowil ze niema keylogerra i wszyscy sprawdzali, wchodzili na strone:( JA nie sprawdzam linkow i nie sciagam plikow szczegolnie RAR lub ZIP!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |