![]() |
Mienio the movie trailer.wmv
Witam
Postanowilem zrobic filmik wmv, produkcja trwa zbieram materialy itp. zrobilem narazie zapowiedz (trailer) owego filmiku ;) http://www.members.lycos.co.uk/mien/...%20trailer***** (najlepiej prawym klawiszem myszy i "zapisz element docelowy jako") |
Juz sie nie moge doczekac calego bo ten trainerek calkiem nice fajnie ci wyszly przejscia ekranu muzyka tez byla w sam raz do filmu i sie ladnie z nim komponowala.Ale szkoda ze taki krotki tylko mi smaczek zrobiles :).
ps dla "innych" ludzi TO NIE KAYLOGER tak tylko mowie aby nikt nie krzyczal. |
NIezły. GratZ pomysłu, szykuje sie niezły filmik :-]
|
=)
Mieniek ty sam wiesz dobrze co : ] Trailer Owned to az sobie nie moge wyobrazic Filmu hrhrhr Gj Dude ( :
:F : o Only lol |
Mienio pisałam Ci to juz dzisiaj na gg-nie mogę się doczekac całego filmiku
oraz nie mówiłam Ci tego, ale KOCHAM Twoje filmy :* Buziak Amie :*** |
Strasznie wolno jak na lycosta zasysa ten filmik. :(
W porównaniu do filmików ***** jakie widziałem na tibi.de grafika jest strasznie kiepska. @Down pewnie windows movie maker. |
Super
Super ci to wyszlo, jakiego używałeś programu? Tez niedawno sie bawiłem w robienie filmow ale koncowy efekt nie byl zadowalajacy;/ Zarabiscie wyszly ci te przejscia:P Wielkie Gratz i czekam na cały film ;)
|
Filmiki przechwytuje poprzez Hypercam, opening i ending robie w Macromedia Flash 5 i zapisuje jako MOV, potem montuje i wstawiam przejscia w Adobe Premiere 6.5 i zapisuje jako avi, z pojemnoscia pliku jest lipa wtedy wiec w programie Windows Movie Maker przerabian ma wmv. Narazie robie filmiki z huntow i zaczne robić full version :F
|
very very vwry goood movie! niecierpliwie czekam na full verszyn ;D
|
Mienio fajny Trailer. Zrób jeszcze kiedyś jakiegoś :)
|
@Mienio
Lepiej żeby filmik zajmował troche więcej miejsca ale za to miał lepszą jakość. ;) |
:F server niestety mam na lycosie niemam prywatnego wiec moge 50MB władowac jak bede mial filmik 4 minutowy bede staral zrobic tak zeby jakosc byla jak najlepsza ;] zeby nieprzekroczyc 50 MB ;/
|
Tylko ile my mamy jeszcze czekać ?? :>
Jejciu- wiesz co, czy ja się gdzies tam moge przewinąć na filmiku?? :P dżołk :D Wogole I love this avatar :* aaaa, proponuje, zeby na koncu byl grupowy smajl naszej gildii :P - wiem, ze moj pomysł się nie przyjmie, ale co tam :D |
4 minutowy filmik w dobrej jakości w foramcie ***** zajmuje ok 20 Mb to spokojnie powinien ci się zmieścić na server.
|
jets kozak :P, czekam na pełną wersje :P :P.. (free plx :] ) .. btw.. wpadne może jutro na palka zobaczyc co sie dzieje :D
|
Cos piknego :) More, more, more plxxxx !!!!
|
Swietna zapowiedź. Mam nadzieje że filmik bedzie długi i dobrej jakości, powodzenia w tworzeniu go :)
|
Bardzo ladnie...
|
:d
Nie wiem jak wy, ludzie :p Ale ja czekam na nastena czesc :D
Chce miec cala kolekcje ;) |
Ale JAZDAA!!!!! :D:D:D:D
Normalnie obejrzałem go z 10 razy i dalej patrze na taką ilość wrogów a Ty sam na nich :P (Jestem początkujący) Ale normalnie jak nie dasz mi pierszy full wersi filmiku to przyjade do Ciebie i zabije :P :P (dżoke) BIG GRATZ!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18. |