![]() |
minocity
krotki film z minocity
http://rapidshare.de/files/1439284/minocity.rec.html |
Świetny film. Zwłaszcza, że żadko kto kręci filmiki z mino city...
|
Niom fajny filmik ^^ gratki :D
|
thx all (10 znakow )
|
Spoko Spoko xD
Fajnie ze pokazalas mi minocity niezły loot jak na minosy. Wogule zajefajny filmik B)
Njorda<nowa postac> Profesja-Pall :lucznik: Lvl-12 Mlvl-5 :mag: Skille- 48/39 ;( Swiat-Valoria |
E filmik fajny, jednak szkoda że krótki i że tak mało pokazałaś, mogłaś już całe pokazać, a jakby si e komu nudziło to by se przewiną (chyba nie problem)...
8o :p |
Nawt fajne te minocity a wykonałaś tego qesta o bok ;)
|
MuKuL@ nie krecilem calego hunta bo to by byl taki sam film tylko ze kilkanascie razy powtorzony ja tylko pokazlaem jak chodzic po minocity
Alcor Sake@ nie bo nie wiem co tam jest i solo jakos mi sie nie chce tam wchodzic |
GRATZ fajny filmik tylko troche przekrotki ale bylem ciekaw jak wyglada to miasto
minosow,szkoda ze nie pokazalas jak dojsc do tego miasta ale gratz . |
Dodam Cosc Od Siebie
Moglas nagrac ten filmik jak jest fullresp było by o wiele weselej a to co ty pokazałaś to nawet nie było pułrespa (ja chodze inaczej i wydaje mi sie ze muj sposub jest lepszy)
|
Dodam Cosc Od Siebie
Mogłaś nagrac ten filmik jak jest fullresp było by o wiele weselej a to co ty pokazałaś to nawet nie było pułrespa (ja chodze inaczej i wydaje mi sie ze muj sposub jest lepszy)
|
e no looz ale jak ze mna chodziales to nie miales takich akcji krytycznych pod brama za to ja mialem przerabane:P ale filmik looz
|
Cytuj:
i specjalnie nie chce zeby zaduzo ludzi tam hodzilo :) |
Fajny film, tylko szkoda,ze taki krotki :). qrde sam chcialbym tam poexpic =/, mogla bys mi napisac na gg gdzie to dokladnie jest?:> moje gg: 7766928 =]
Z gory tnx :):) |
Hmmm... ja mogę tyle powiedzieć że mniej więcej znajduje się ono na -8 poziomie na północny-wschud od Thais... ale już jak tam dojść, to zostawiam dla was :P
|
Nice
No ladny ladny....:P a ja mam zamiar tam isc:) B)
|
spoko film :)
zawsze filmy z nie odwiedzanych miejsc przydają się bo odsłaniają mapę 8o szkoda tylko że nie pokazałeś jak dojść ;( ale kto będzie chciał dojść to poradzi sobie 8o tak: http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=326407 :p :cup: |
A ja mam pytanie co jest w tych ruinach na północy...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |