![]() |
Thunder Hammer Quest!
$vboptions[postminchars]
|
Ja tam hardly ever komentuje fake'i no ale tu trzeba docenic Twoja jakze zacną prace.
Wykonanie jak dla mnie 9/10 Fabuła 9/10 - dosyc ciekawy Malo ci brakowalo do ocen dziesiatkowych, no ale... nikt nie jest doskonaly ;) |
juz wszystko widze fake sa bardzo fajne
|
WOW jedny z lepszych fake'i ;p
Dejvo zawsze zrobi porzadnego fake'ia |
Reported bad post Quest Spolling
Żartuje ale twoje fake są chyba najlepsze (no może po Besna fake'ach) ale ostatnio coś za questy się strasznie zabrałeś. Moja ocena to 10/10. |
Super! Pomysł 9/10 a wykonanie 10/10 bo mi się podoba i ogólnie błędów nie widzę (nie jestem drobiazgowy).
|
Piękne. Szkoda, że to tylko fake... Ale ja i tak nie dał bym rady bo mam 11 lvl :P
|
Zajefajny fake
Jestes w mojej czołowej 3 w robieniu fake'ów. Oceniam pomysł 10/10, wykonanie11/10
Njorda<nowa postac> Profesja-Pall Lvl-12 Mlvl-5 Skille- 48/39 Swiat-Valoria |
Niemoge !!
Stary masz talent do takich rzeczy !! za***iscte faki ogldalem wszystkie , zadziwiasz mnie dobry w te kulki jestes wykonanie wszystki punkty 10/10 niema co .
|
:d:d:d
Najładniejszy fake jakikolwiek widzialem moja ocena to 15/10 :D
Gratz pomysłu i wogule masz talent do faków :D |
za***iste fake jak ty to robisz
|
Jesteś debeściak :) Rób więcej faków bo Twoje prace wymiatają :cup:
|
fajne widać że masz talent do fake'ów B)
|
Super Fake
Super fake rób więcej bo widze , że znasz się na rzczy
Powodzenia :cup: |
Muszę to przyznać- uwielbiam Twoje fake'i. oglądając je (i czytając) wydaje się, jakby się lookało na ssy z prawdziwej gry.
Jesteś wielki- rób dalej fake'i bo wychodzi Ci to po prostu świetnie ;) |
ZA***I STY FAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Bardzo dobry, jeden z najlepszych:P ehh chyba każdy większy lvl miałby tego thunderka jakby ten qest był taki łatwy :P |
$vboptions[postminchars]
|
pomysl 10/10
wykonanie 10/10 SWIETNY FAKE! Czekamy na wiecej ;) |
Ehh... Dejvo... Umiesz zrobic coś mniej dobrego niz to? Czlowieku ty dawaj GMom takie rzeczy to takie questy będą robić :D:D Ocena: 100/99 :P
|
NO wymiatasz nie ma co tu gadac robisz najelpsze fake na tibia.pl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |