![]() |
Pall a Drag ?
Na którym lvl pall moze spokojnie SOLOWAĆ draga mam 22 lvl i gdy raz solo poszedłem skończyło się to napisem You are dead. Ale to było w jaskini musiiałem go brac na klate :/
|
Witam
Mogę ci podać tylko pare miejsc gdzie możesz uciekać i strzelać w smoka ( sporo minjsca do manewrów) ;) ale niestety nie powiem ci na jakim lv i z jakimi skillami mozesz iść na draga :( Pozdrawiam Ostry-23sorc-36mglv-nova |
Zasadniczo to z 22 lvlem mozesz isc spokojnie, tylko dla bezpieczenstwa (jak nie uciekniesz przed f-wave) naloz dragon necklace.
Poza tym najwygodniej solowac smoka pallkiem kolo kazordoon, tam jest gdzie uciekac (wyciagnij smoka z jaskini i uciekaj w strone amazon camp); ewentualnie greenshore, tylko troche hp stracisz na ominiecie smoczka - pozniej biegaj do okola takich czterech trojkatnych kamieni. Edit: skille polecam 60+ distance, wtedy bedzie Ci szlo 3-4 uhy. Przy wyzszych skillach, tzn. okolo 80, powienienes sobie spokojnie radzic z 1-2 uh. |
Mi sie wydaje że skile ok. 75/65 pół bp of uhs 60 boltów, alb0 100 strzał powinno wystarczyć. Ale nie jestem pewny, jak pieprze coś bez sensu to prosze o sprostowanie.
|
Ja byłem w jaskini koło kazz wtedy solo. Tam też łaże z blokerem i w tym "wąwozie" koło Kazz to na smoka tracimy 0-4uh
|
SPOKOJNIE SOLOWAC mozesz powiedzmy na 35lvl+ najlepiej z 70+ skilla i mana na ze 3-4 uh (bolty only strzalki raczej odpadaja)
|
No nie wiem :/ kupiłęm tę postac od kumpla to na 19 lvl on solował draga na pohu bez żadnego uha
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jezeli trzymasz draga caly czas na ukos i na dystans (przektycznie niewykonalne jak bijesz dlogi czas bo prendzej czy pozniej cos pojdzie nie tak) wystarczy nawet 15 lvl.... ALE na pohu mozesz wpasc pod innego potwora... pozatym nie ma w Tibi za duzo respow dragow takich w ktorych jest miejsce na biegniecie z dragiem przez te kilkadziesiant sec caly czas na ukos Wszystko zalezy od miejsc w ktorym bijesz sa takie spawny dragow do ktorych nawet na 50+ lvl strach wchodzic... |
Ale no problem ja mam blokera :) ma 20 lvl i idzie nam czasami 0 uh na draga 8) max 4 wiec mozecie podać dokładnie gdzie sa te miejsca :P wiem gdzie jest drag na pohu koło kazz 2 respy ( tam chodze ) wiem ze w ancient temple nie wiem co to i gdzie to :| wdragoni ( tam się boje i nie wiem jak dojść ) koło Venore ( nie wiem gdzie ) i pod Thais ( też nie wiem )
|
Cytuj:
|
Thx Necro :] Jeśli taki masz nick na tibi to znam Cie grasz na eterni :] wiec jak chcesz mozesz nas tam zaprowadzić bo nie wiem czy trafie :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bez uha można, no ale exura vita wydaje mi się niezbędna. No i ten palek na 19 lev... hmmm... musiał mieć niezłe skile i szybko ubić smoka, bo ja bym się wstrzymał z huntem dragów. |
to zelezy ale
powinienes miecgdzies 40 lvl zeby spokojnie bic draggA |
ee co wy gadacie ja na 18 lvl'u sdkille 62/43 poszedlem na smoka kolo kaz i nawet sie niemusialem uhac 2 exury vity wystarczyly
|
[/quote]
Ta...gram na eterni :P.Tyle, ze moze nie tyle znasz mnie, bo ja mam neKromanta, a moj qmpel (tez na eternii) ma nicka neCromanta, wiec mozesz mnie mylic :P. [/quote] Wiem że Nekromanta :] zgadnij komu Bexter pożyczył druida ? :D:D:D:D a co do dragów to teraz trenuje i jak bede miał 70-75 dista to ide posolowac smoki :] EDIT: Ups cos nie wyszło :P |
Cytuj:
|
Ja mam 22lvl i 63 dista ( właśnie trenuje :P ) teraz bede tylko w tygodniu trenował a w weekendy expił
|
ja mam jak narazie 37 lev ale juz bilem dragi na 34 wczesniej sie balem fal ognia no a teraz pzyjmuje 3 na raz heh dragi to pestka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |