Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   47 Royal, 51 Elite, 36 Druid (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33468)

Craven 26-04-2005 19:32

47 Royal, 51 Elite, 36 Druid

Witam, Pokazuje wam to aby upokozyc osobe o nicku Effciaa i Prosperion..osoby te zatakowaly mojego braciszka :( Dunbledore za skulla :(.
Tego sie nie robic i za to mozna W******* dostac..no i owe osoby dostaly :/. Szkoda troche ale cuż niezła jazda była :)

Pierw padł Prosperion ( filma nie mam bo to nagła akcja była, akurat go bili )
You see a dead human (Vol:10).You recognize Prosperion. He was killed by Nightmares Craven. Loot?<--- Boots of Haste ( kiss for him )

Nastepnego dnia, po negocjacjach z Effcia postanowilismy z moimi 2 po***anymmi bracmi ze ja za***iemy :) no i tak sie stalo oczywiscie :D. Zlapalismy ja na Quescie Paradox szkoda ze nie skonczyla... :( Lookacjie Film :) ( Film sie urwal albowiem mialem blad tibii!! sorra!! )You see a dead human (Vol:10).You recognize Effciaa. He was killed by Dounbledore. ) <-- Wiadomo no nie ;p

http://rapidshare.de/files/1445761/Effciaa.rec.html

A tutaj screen godzine po jej dead jajajaja :)

http://i2.photobucket.com/albums/y42...ces/46na47.jpg

HAIL KINARI!!

Dziki Yo 26-04-2005 19:49

Powiem, tak trzymac!! To sie nazywa brasterska milosc!!:D ja bym mojego brata w zyciu nie obronil ;P predzej bym go rozk... ;D ladna akcja, w ladnym wykonaniu nawet ;] GratZ 8o

LOL_13 26-04-2005 20:05

Nom gratuluje :)....braterska miłość... xD

Kebes 26-04-2005 20:07

A mi film się kończy jak ta cała Effcia wchodzi do domku :(

@Edit: O spoko, już działa :P

Hitmanu 26-04-2005 20:10

Omfg zwiecha po pierwszym bolcie :p Zdazyla sie chociarz raz uhnac ?

Sairus 26-04-2005 20:56

Spoko

Za***isty filmik -.- Zwłaszcza że ginie w nim moja żona... X(
Nie chce mi sie z wami gadać...
Teraz wiem kto w tej grze są moimi przyjaciólmi a którzy tylko pozorują przyjaźń.
Jeszcze raz wielki dzieki K***A

Wichru 26-04-2005 21:30

lol mam 1 pytanie takie off topic po co wam laski w grze ?? zeby popisaly wam kiss!! KOCHAM CIE(no wiecie ja niewiem jak to tak przez neta)

F0CUS 26-04-2005 21:34

Poprostu jestem z ciebie dumny...

Chce sie tylko zapytac czy jestes z siebie dumny ze bijesz dziewczyny?
Mozliwe w rlu tez je bijesz, wiem ze to tylko gra ale Dziewczyn sie nie bije a Effciaa jest w nia bez watpienia
To tyle...

~KiooR~

-Res- 26-04-2005 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez F0CUS
Chce sie tylko zapytac czy jestes z siebie dumny ze bijesz dziewczyny?
Mozliwe w rlu tez je bijesz, wiem ze to tylko gra ale Dziewczyn sie nie bije a Effciaa jest w nia bez watpienia
To tyle...

~KiooR~

nie odrozniasz gry od rl ? czy to ją boli jak on ją leje ? CO ONA MA WTYCZKE POŁĄCZONĄ Z KOMPUTEREM W GŁOWIE ?!

F0CUS 26-04-2005 21:38

@up

Nie musialem patrzec pod twojego Avatara zeby zuwazycze amsz 13 lat ... :baby:

Vaxxia 26-04-2005 21:41

Cravenku moj troche sie zawiodlam twoim lvlem :) Obstawialabym jakis 70+ na dana chwile a tu tak kiepsko =/

Sairus 26-04-2005 21:51

dzięki kioor za wsparcie :) gz lvl B)
-res- weź się nie udzielaj bo ****a mać nie wiesz nawet o co chodzi X(
Kobiety są potrzebne w tej grze nawet bardzo ;)

ripper 26-04-2005 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez F0CUS
Nie musialem patrzec pod twojego Avatara zeby zuwazycze amsz 13 lat ... :baby:

1. Wiek nie ma nic do rzeczy.
2. Res ma przynajmniej częsciowo racje i zgadzam się z nim. Osoby obydwu płci należy traktować w tej kwestii tak samo. Weźniemy przykład z Rl (oczywiscie Tibii do Rla nie należy mieszać ale tak bedzie łatwiej to mi przedstawić). Pani X robi coś twojemu bratu, a ty stoisz bezczynnie bo jest kobietą? Wątpie żebyś stał spokojnie. Tak samo w Tibii, zabiła mu brata więc co z tego że jest kobietą? Jest również wrogiem, a wrogów należy likwidować.

Biszkopt 26-04-2005 22:20

Eeee... zapowiadało się ciekawie ale filmik mi się wiesza jak Effcia wchodzi w pułapkę ;(

Dr.ażniący 26-04-2005 22:23

@F0CUS

A ja pod twojego żeby wiedzieć że masz w porywach 3 IQ

Craven 26-04-2005 22:23

Ja powiem to tak..jesli ktos cos ma do mnie niech psize w Tibii..przestalo mnie interesowac rzeczy typu Slub itp..TIbia do gra do zabijania Podziwiam Del'Toro..HAIL KINARI!!

P.S Kioor jesli chcesz cos czekam w dp

KILL THE FUCKING ENEMY KILL THE FUCKING ENEMY BURN BURN BURN!!!

Sairus 26-04-2005 22:24

Ripper ona nie zabiła jego brata ona pomogła prosperionowi jak Dumb~ go bił i za to oberwała -.-

F0CUS 26-04-2005 22:26

@ripper

Mmmm...
Skad wiesz ze Effcia zabila mu brata..
Najwyrazniej nie wiesz, to ci powiem ona nikogo nie zabila :|

Brak Slów...

anubis~~ 26-04-2005 22:29

omagad

gratz ripper.... najwyrazniej ty bys uderzyl dziewczynę, ktora w rl bila by twojego brata.... wykazalbys sie niezmierną inteligencja oraz nieokiełznanym poczuciem godnosci :cup: .... gdyby jakas dziwczyna bila mojego brata to bym tylko cos powiedzial..(poniewaz jak to babcia mawia "dziewczyny nie mozna uderzyc nawet kwiatkiem")... X(

teraz monolog do cravena :evul: - NEW OWNER SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
nie mogles z nia chociaz pogadac zeby zaplacila albo cos....(zreszta i tak by nie miala za co....)
NEW OWNER SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX X(

F0CUS 26-04-2005 22:33

Anubis u roxx ! :D

Coż za poczucie Hummoru :D
:**

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01.