![]() |
Teleport(?)
Sry za taki denny temat...
Czy wie ktos dokąd prowadzi ten teleport? Jeśli to nie qs ofcorz... http://img76.echo.cx/img76/6330/tibiascreen00011gn.jpg Z góry dzięki |
Wejdź i sprawdź :]
|
prowadzi kawałek na połnoc wieży bo jak widze to jest traingle tower to on cie teleportnie kawałek dalej od wieży w kturej jestes
|
2up
wiesz...nie chce śmierci... |
a teleport ten jest po to, ze jak by ktos zamknol wieze to bys sie nie wydostal.
|
aha, skoro tak to dzięki!!
a co jest na wyższych poziomach tej wieży? tzn jakie potwory? |
@up
Idź zobacz :P Dobra bez żartów. Na 1 poziomie są chyba ghoule. Na 2 poziomie. Kilka DSów i stalkerow. Na 3 poziomie chyba jest Dwarf Geomancer i Witch. Jeśli sie pomyliłem prosze mnie poprawić :) |
u ghuli bylem...i mialem wchodzic wyzej ^^ dobrze że tego nie zrobiłem :D
ale pamiętam że kiedys tam wlazłem i był wybity resp i jakies nastepne teleporty.... |
@re Up
W tej wiezy jest tylko jeden teleport. Ten ktory znalazles. |
@warmendes
Skasować tego posta prosze to QS ... |
Na pierwszym Ghule (4chyba), na drugin Ds, na trzecin geomancer, a na czwarty nie radze:P
|
Cytuj:
|
najpierw jest pare ghuli (4?) potem o ile pamietam chyba jakies ghule i stalkery, dalej 3 dsy a na samej gorze witch, monk i geomancer
|
No brawo opowiedzieliśce mu całą droge questa !! Może jeszcze mu nagrode powiecie ?
Poprosze o kilka punktów ostrzeżenia dla tych co się wypowiadali po mnie i przedemną !!! Co Ci modkowie robią <respect> zróbcie mnie oczyszcze forum :PP <jakoe wiem że nigdy niezostane> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |