![]() |
Nooby na mc? Zlukaj to !!
Big LoL :D
Ladnie nie? Hmm moze wie ktos co zrobic zeby cipowie z nimi cos zrobili? no bez jaj wlacza se 4 druidow i jazda ... :| Gdyby byli afk bym ich pozabijal .. :D n/c ... 4 druidow i 2 knightow ... http://members.lycos.co.uk/zgrywus/lol.GIF |
niestety nie widze zadnych noobów tylko X ;P
|
Ctrl+r i napisz jaka jest sprawa , jakie kolesie mają nicki,gdzie stoją i co złego robia w tym przypadku mc.Po jakimś czasie powinien przyjść jakiś GM.
|
lol?
taa bardzo smieszne...
ale najpierw zajrzyj do przyklejonego tematu o zdjęciach bo nic nie widać (moze to i dobrze?) @down 1 to masz poziom IQ 9 pkt. ostrzezenia dla tego kogos... |
nic
FAJNE tylko że nic nie widać :x: :x: :x:
EDIT: Już wszystko widać. B) |
Heh, noobowaty ten X. Masz racje. Tak jak Danthorr:
Jeżeli koniecznie chcesz zamieszać screeny (uchowaj Boże -.-) to przeczytaj o tym w PRZYKLEJONYCH (kiedy ktoś je zacznie czytać?) tematach. Cytuj:
|
Nie gadajcie że nie widać ss tylko poczekajcie może transfer jest przekroczony ,miejcie cierpliwość a co do topicu to tak jak wyżej pisałem.Uważam temat do zamknięcia ponieważ na zadane pytanie została udzielona odpowiedz.
:) Jak zrobiłeś edycje posta to coś musiałeś zepusć w kodzie zdjęcia [Img].... [Img] bo teraz jest sam ten kod. Widać :) |
Dzieki za odpowiedz... Poprawilem teraz widac?
|
Cytuj:
Sluchaj ja tez gram na lunaze moze do mnie zagadasz mam nick ryaners. A nie ma się co podziecać tym zdięciem. |
UHmaker's farm ;)) Cuż, wołasz kolegów, robicie rzeź i macie darmowe UHy :) A reportowanie GMom jest wyjątkowo nieskuteczne... ale czemu się dziwić skoro znalezienie GMa jest trudniejsze niż solo Demona na 8 lv knightem :P
|
Cytuj:
lunaze ? a kto tu mowi o lunaze? To na pythera jest ... ;] |
Spoko zdięcia a zwaszcze ten lol z lewej 8o skąd masz to masz bo leprzych zdięć niewidziałem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |