![]() |
nieszczęsny greenshore
jak myslicie czy CIPsoft powinien dac sklep z meblami do greenshore bo trzeba tachac meble z thais i ktos moze ukrasc co o tym myslicie
|
Dobry pomysł tylko że, CIPy cie nie wysłuchają. Są też inne takie miejsca gdzie by można zrobic sklep z meblami np. North Port
|
To by im trochę zajęło, choć z drugiej strony w Greenshore jest troche wolnego miejsca, można by taki sklep postawić. Znając jednak Cipów to są marzenia ściętej głowy...
|
i własnie o tym mówie dziś np: taszczyłem krzesło do greenshore podchodzi noobek i mi rozwala X( czy oni nie szanują kogoś kto kupił coś jak chcą rozwalać niech powiedzą kupię im coś i niech rozwalą tylko nie to co ja kupuje do Gh X(
|
Duży meblowy sklep na wsi? Nieeeee
To nie ma sensu. |
Po co odrazu nowy sklep. Wystarczy ze jakiemus NPC dodadza funkce sprzedawania mebli.
I po krzyku. :) |
Przeprowadź się ze wsi(greenshore) do miasta (Thais) :D
|
miło by było również(?) żeby we wsi Senja był sklep z runami :P bo meble tam są a po blanki do Carlin musze biegać >.<"
|
Cytuj:
|
Racja ze sklepami to przegiecie czasem jak trza targac meble xD
|
Czemu odświerzasz temat sprzed roku?? Jeśli byś się nie kapną to teraz masz meble w paczkach a nie musisz taszczyć z miasta do miasta...
|
odswiezanie starego tematu-1 warn
bluzgi na moda co dal warn-2 warn wiadomosci w tvn jak zjechales matke krzeslem-bezcenne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |