![]() |
: )
Ładne ss. Która postać to ty? :D
2. słowa: SEXY WOJNA |
Jego postać to chyba Gobla ładne zdjęcia jak możesz to napisz coś o tej wojnie np. jakie levele brały w niej udział i jaka jest jej przyczyna ;)
|
Spoko zdjecia more plz.:D
|
Gobla to postac kolegi z klanu i to on robił zdjęcia, mnie nie ma na wiekszosci chyba tylko na tych z Venore. Mialem swoje screeny na lycosie ale ***** skasowali mi konto :P
|
Dobre more plx
|
Fajna wojna i sski ale keidy ona była???
|
Armagedon
Poprostu niesamowita rz/żeź. No ale w końcu to Antica. Wyobrażam sobie jakiegos typa 11lvl druid który idzie do thais w strachu przed pk i zlurowanymi Gs-ami Dochodzi uradowany do mostu cieszy sie że jest cały i zdrowy i widzi coś takiego. Odrazu FF pod siebie i samobojstwo.Chyba z 50 proc tych co tam byli mało red skule. Loot niesamowity musiał byc
__________________________ Made in China |
@
Loot pewnie 0 hlvle raczej maja aol'e Ontopic: Rzeznia wspólczuje zabitym na moim servie tez wojna ale poki co nie bylo wiekszego starcia |
No ssy spox więcej takich ;)
|
Kiedy to bylo???
|
"Loot pewnie 0 hlvle raczej maja aol'e"
-.- Jak masz Red skulla To Aol tez wypada.. A wojna Byla niedawno :P nawet glosowanie bylo na tibi.pl . Zwarcajcie uwage na szczegoly lub wejdzie na tibie.com i zobaczcie daty zgonow. |
Nice & Evul :D:D:D Dawno nie widziałem takiej wojny :D:D:D
|
Wojna trwa nadal,co do lootu, to tak jak ktos wspomnial z czerwonych czach wypada wszytsko :>
|
Cytuj:
bo takiej wojny jeszcze nie było :) |
|
Wypas SSki, niechiałbym tam się znaleść :D
|
Kurde, ciekawe czemu na Arcani czegos takiego nie ma (albo nie widzialem), w kazdym razie more plax, bo nice ss B)
|
Cytuj:
Moze dlatego ze ciezko na Arcani znalesc ~40 100+ lvli ? :) |
A czy wojna musi byc z udzialem 100lvl+?? Pomysl czlowieku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |