![]() |
Gdyby tibie tworzyli polacy...
Chciałbym w tym temacie zamieszczać moje faki na temat "gdyby tibie tworzyli polacy..."
Na początku chciałbym zamieścić pierwszy z nich (i w ogóle mój pierwszy fake). Jeśli się wam spodoba do dorzuce jeszcze pare innych (mamm pomysły, ale nie wiem czy opłaca się wykonywać- wy osądźcie) http://members.lycos.co.uk/eerion17/Mialy%20rozmach.PNG Ps- wszystko robione ręcznie :] |
dobre wykonanie bardzo dobre pomysl taki sobie ale wykonanie ladne
|
Po 1. Ładnie to wygląda. +1
Po 2. Wulgarne słownictwo. -1 Po 3. Za długi korytarz. -1 Po 4. Posągi krasnoludów na dole nie wyszły. +- Po 5. Chyba wszystko kopiowałeś. +- Moja ocena: 2/6 Popraw, dopracuj. |
Doobre :P Masz racje, tak by tibia wyglądała, gdyby wszystkie n00by z polski (co jest ich dużo) by ją tworzyli :D
|
@Maethi
Po 1. Ładnie to wygląda. +1 - dzięki Po 2. Wulgarne słownictwo. -1 - cytat musi być Po 3. Za długi korytarz. -1 - twoja wola Po 4. Posągi krasnoludów na dole nie wyszły. +- - przetrząsłem wszystkie spirity - nie ma posądu odwróconego do ciebie plecami - a nie mogłęm ustawić twarzą na dół - z kolei obrabianie całego posągu to robota dla grafika na nienajniższym poziomie Po 5. Chyba wszystko kopiowałeś. +- - nie... Wszystko ręcznie wyciągane z TSE i tworzyłem z tego fake :P |
Może być ale nie takie monotonne.
Według mnie może być. :P
Ale podeprzyj się na tworzeniu czegoś niż kopiowanie tego samego obiektu. B) Moja ocena -7/10 |
ze względu na kosmiczną perspektywę zastosowaną w tibii, jakiekolwiek zakłócenia tej perspektywy wyglądają tragicznie (-> krzesło; -> posągi na dole)
|
Me nup plx!11!!11!!1! Nie rozumiem tego ;/ To śmieszne miało być? Uprzejmnie prosze o oświecenie mnie.
|
Cool. Najlepsze fake'i jakie w życiu widziałem!!! Wielkie gratz tobie!!!! :cup:
A tak na serio to do duby!!!! |
@ up
Chodzi oto ze jakby polacy tworzyli tibie to najpardopodobniej by tak wygladala:P I wg mnie bylo by duzio tabliczek z napisal :"Fuck you" |
@up
To to ja załapałem, tylko to chyba smieszne miało być i nie rozumiem żartu. |
Cytuj:
Ci którzy niewiedzą o co chodzi niech obejrza film "Psy". :) |
Dla mnie ok tylko powino być "Maja rozmach ****isyny" <- sorry ale cytat z filmu killer wypowiada Siara czyli Rywiński
|
tragedia =P
|
Fajnie zrobione. Uważam, że masz całkowitą rację co do tego wyglądu Tibi tworzonej przez (noobów) Polaków.
Pomysł: 9/10 Wykonanie: 8/10 (przez te posągi krasnoludów, ale rozumiem, że nie było żadnego odwróconego do ciebie tyłem) :cup: |
Cytuj:
|
Nie ciekawie to wyglada
Best solo ; DRAGON ;) Best team ; DEMON B) |
Nie chciało ci się szukać krzesła obróconego w prawo więc wziąłeś to obrócone w lewo i przerzuciłeś. A posągi na dole mogły chociaż być ustawione tak samo, jak u góry. Jeszcze się czepnę - te kafelki zaraz pod filarami na dole są częściowo wysunięte o 1 piksel do góry. EDIT: I nie tylko te - ale jeżeli to miała być ta "polska robota" to nie mam zastrzeżeń.
|
Po tylu tygodniach zamiesciles to na forum? :P Nadal mi sie wydaje, ze jest jakies dziwne. Moze wymysl jakis inny temat do fake?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:18. |