![]() |
Czarodziejka Doris - 100 lev
No i oto nadeszla ta chwila NAJLEPSZA POLKA NA HARMONI CZARODZIEJKA DORIS
http://i2.photobucket.com/albums/y38...s/doris100.jpg Nabila moja bliska osoba (moja mama ^^) lev solujac Behemota :) |
:cup: No i ja musze pogratulowac mojej tibianskiej zonie.. mam nadzieje kochanie ze zaniedlugo w koncu Cie dogonie :P. Obym zawsze mogl byc przy Tobie i pomagac Ci moimi boltami.. a w przyszlosci zebym mogl Ci gratzowac 200 lvlka :D
|
Gratz - taki adv nie zdarza się codzień ^^
@Edit : Powodzenia na anihilatorze !!! |
Jeszcze raz wielkie Gratki ;], a pomyśleć, że kiedyś miałem wyższy lvl xP. Powodzenia w dalszej grze. Pozdrowka.
|
Gratz !! Gratz gratz ! Kobiety górą :P:D
|
teraz juz widać. Gz levela dla niej.;)
|
Gz
Brawo, brawo gratuluję 100lvl ;] Kobiety górą
P.s. To twoja tibijska mama ? xD |
może nie kobiety górą ale WIELKIE GRATZ DLA niej 100lvl to już jest nie lada wyczyn
|
Cytuj:
:cup: GRATZ dla Doris!! :) |
Gratzz
Wielkie GratZ kolejny 100 lvl 8o i jaki eq zawalisty B) jakie masz skille?... ;)
|
Gratz
Btw. Ten tomb jest bardzo ciekawy :') |
Jeszcze raz ogromne brawa za zrobienie 100-nego poziomu.
Tak trzymać :] |
Fajniee, exori i lvl 100 ;) Takie coś na codzien sie nei zdarza. Gratz :p
|
mama wbila? iiijeee Power Gaming :P nie no big gratz!! ale polakow z 100 juz coraz wiecej
|
GRATZ
jeszcze raz gratz,polacy do boju :p harmonia jest nasza nie oddamy jej xD B) |
Cytuj:
Cytuj:
Ktos pytal o jej skille 85/81 ale wciaz rosna Moja mama nabila sama ten level poswiecila sie grze i oto sa efekty sa jednak ludzie ktorzy nie lama zasad! GL In Game! DZIEKI ALL |
Hhrhr GZ twoja mama jest naj ,naj na Hamoni
|
Heh Już Gratulowałem Doris w grze ale co mi tam Gz!!! Again :)
Ps. Doris sobota demon helm hrhehe Tedunio (Ted) Harmonia Ofkors :evul: 102 Elite |
Gratz. Doris wymiatasz ;) Wogole chyba jestes Best Player na Harmonii. Kongratulejszyn!!!
|
Rynek up, up
No to pogratulować mamy ;D Pewnie to wielka duma mieć mamę, która gra w Tibie i na dodatek ma taki lvl. P.s Kiedys widziałam ss z twojego domku i tam tez pisałes ze na ss jest twoja mama ale nie myślalam że ta z rl .;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |