![]() |
Gierki - przerywniki
Znacie jakies male gierki, w ktore gracie, gdy np. trenujecie w Tibi, czy robicie runy?
Ja polecam te gierke, niesamowita gra do cwiczenia pamieci, moj rekord zyciowy bez zapisywania na kartce, ani innych oszustw, to sekwencja 35 swiatelek, ale musze dojsc kiedys do 50 :) |
polecam icy tower:) wpisz w wyszukiwarce np. na googlach to znajdziesz:D
|
@marred: gierka fajna i rzeczywiście fajnie ćwiczy :)
@Letaba: Ale jednak IcyTower rulezzz! :D Jak się przysiadłem, to zrobiłem jakoś 25tys, potem przestałem ;) A jako przerywnik, to lubię sobie w Cywilizację 2 pograć, bo nie trzeba grać w czasie rzeczywistym -> jak coś się dzieje w Tibii, to w każdej chwili mogę się przełączyć :) |
Zagrajcie sobie w Highway Pursuit - fayowa samochodówka. Jak zdobyć? Poszukajcie w necie albo kupcie najnowszy Niezbędnik z Komputer Świata - od razu HP i Icy Tower będzie.
|
Tak, Icy Tower, moj rekord to cos kolo 16-17 k. punktow, poziom to niezbyt wysoki, cos ponad 200, z 220-230. Jednak wole gierki, ktore mozna przelaczac oknami podczas gry, w Cywilizacje 2 tez czasem lubie pograc.
|
A ja polecam jako przerywnik...==>DSJ. Ach ten wiatr we włosach podczas skoku.. :D I ta piękna grafika :)) , ale gra powala klimatem.
|
Ja tam gdzy robie runy to gram na instrumentach :P
(nawet ludziska snadnie płacą, ostatnio uzbierałem 120 gp darowizn :P ) A jeśli trenuje to znaczy że albo robie lekcje alboe gadam na gg :P |
Fajna ta gierka i rzeczywiście ciwiczy pamięć co za tym idzie iloraż ilteligencji rośnie.
|
Gorąco Polecam Icy Tower. Narazie to moja na drugim miejscu gra :D bo pierwsza to Tibia :D . Niewiem jak wy mozecie robic te 14k moj rekord to 5k umieszcie na tym temacie swojego replaya bo cos niewierze.
|
Re up: Zeby w Icy Tower miec dobry wynik, to trzeba przeskakiwac po kilka pieter na raz. Jesli np. sie rozpedzisz i skoczysz od razu 3 pietra, to dostaniesz takie 3 punkciki, jesli potem znow skoczysz kilka, np. 2 to masz razem 5 punkcikow. Te punkciki sie kumuluja, az spadniesz lub skoczysz tylko o jedno pietro i bonus za te punktu = liczba punkcikow do kwadratu, czyli jak. np sie przeskoczy w taki sposob 5 pieter, to ma sie 25 pkt, 10 pieter to 100 pkt. 25 pieter, to 625 pkt, a 100 pieter, to az 10000 pkt.
|
Ale ja nie lubie gier których nie są tak samo uruchomione jak Tibia (czyli w oknie) dlatego polecam ten link Gra
Tak naprawde to ja tylko go skopiowałem z tego forum. |
Cytuj:
No i przy pewnej wprawie można uskoczyć te ~150 poziomów po przynajmniej 2 stopnie :> |
Cytuj:
|
www.littlefighter.com
gorąco polecam :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |