![]() |
Mienio the movie.AVI
Hiho jakis czas temu dawalem zapowiedz do mojego filmika powstala juz pełna część oto link na lycosa:
http://www.members.lycos.co.uk/mienthemovie jakosc niektorych scenek jest jaka jest ;/ bo niestety przechwycenie wiekszej roździelczosci przy procku 2GB graniczy z cudem, a jak bedzie odtwarzal sam dźwięk otworzcie przez to w XP najlepiej otworzyc przez media playera, wtedy sam kodek zassa, jak niemacie xp to wypadalo by uaktualnic wersje kodeków (3ivx) na tej stronie do pogrania jest kodek do tego ( kliknonc basic ftp ) http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/2730.html |
Troche duzy ten film....obliczyło mi ze w godzine pobierze.......(przy transwerze 17 kb/s;( )
|
Może ktoś dać link do dekodera bo tylko dźwięk mi leci. :(
EDIT: Ściągnąłem DivX i XviD(nie widze różnicy :)) i nadal nie odtwarza, ani Winamp, ani WMP EDIT2: Jak uruchamiam w Windows Media Player to na dole mam napis, że wystąpił bład w pobieraniu Kodera-Dekodera. Mam windows XP. |
Sciagnij XviD i będzie działac.
|
Cytuj:
|
Mienio, to najbardziej wypasny i najlepszy film jaki w zyciu widzialem, wielkie GZ dla Ciebie, bede czekal na nastepne (bo mam nadzieje ze je zrobisz)
|
Huhu 50 MB ale warto poczekać !! Wielkie gz dla ciebie za wykonanie. :)
|
hooohoo , Transfer 64,2 KB/s :-d
|
Już działa.
Zaczęło się świetnie, ale im dalej tym nudniej.... niestety. Gratz zrobienia filmu :p |
Nie ma to jak Lycos+Flashget.
Transfer 150kb/s B) Filmik spoko. Najleprza końcówka podczas najazdu orków. Czy możemy spodziewać się części drugiej? |
Jednemu sie koncowka podoba drugiemu nie ; o
o drugiej czesci pomyśle, potrzebna inspiracja ;/ i materiały ciezko z tym :F |
Mienio czy muglbys mi powiedziec z kad miales te programy??
|
Na plytkach z gazet itp. znajdziesz wersje kilkudniowe. Albo zassaj z netu poszukaj.
|
Mienio,mienio I Jeszcze Raz Mienio
Zajefajny filmik <more><more> a i dzieki za pomoc <mienio GZ>
Pewnie połowa nie wie z was dlaczego orki attalujom only thais chcecie sie dowidziec to piszczie na NR,GG:(435363 |
Mien :* :F nice :v hrhrh =)
|
Końcówka mi się nie podobała, bo nie pasowała do muzyki. Jakby miedzy orkami sorc biegał i SD miotał to by bardziej pasowało, a knightem to tak wszystko powolutkuuuu ;)
Początek jest DA BEST :D |
Uhhmm..
Zwiastun mi sie podobal.. Ale teraz jak sciagam filmik jest tylko muza.. Wiec chcialem zessac kodeka.. ale jak klikam na to basic dowload~ no to... : Nie można wyświetlić strony Kombinowalem zapisz jako itp. ale cos nie wychodzi :S Niby przezucil na innego ftpa.. ale i tak nie dziala @edit: dziala =) Filmik rlz ;] Pewnie dlugo to robiles :> .. 'ciezka robota :>' |
@up
też mam samą muze :S |
Trailer był wypas.
Cały filmik jeszcze lepszy ;) Wielkie gratz za wykonanie and more Mienio movies plx :p Jesli chodzi o kodek to poszukajcie na innych stronach w necie, link mienia tez mi nie dzialal. :( |
Fajny film rób takich więcej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |