![]() |
Wojna na Danubii Super FILM !
Od razu mówię ze filmik jest nie mój. Nakręciła go Paladinka. Wojna na Danubi, nie bede opowiadać sami zobaczyc ale jest na co patrzeć. Oto link:
http://szwed.frame.pl/Tibia/TibiaCam/danubiawar.rec Miłego oglądania Komentujcie proszę was !!:) |
Nice Movie ;)
|
Ładny film , a szczegulnie że jest tam Paladinka :-)
|
rehost plx
|
hehe
Akurat sciagam :D
Zapowiada sie ciekawie |
No szkoda tylko że mi nie dziala a bym pooglodal jak ziomki z mojego osiedla sie tluko na tibi bo moze jest tam Ularis Urael Reslin Mejere II (nie wiem jak sie pisze) Undead de'vrie i.t.p
|
Filmik jest bardzo ciekawy. Wiele wysokolevelowych postaci ginie. Niestety paladinka nie mogl byc we wszystkich miejscach na raz i nie uchwycil kilku ciekawych deadow. Ale filmik jest niezly:Dszczegolnei koncowka akcji.
|
Jak dla mnie to najlepszy film z wojny jaki ogladalem:
+ akcja sie szybko zawiazuje (nie 3ba czekac/przewijac 1h) + duzo trupow + lapidarny + "poscigi" uwienczone sukcesem 8/10 :cup: |
Rehost z tibi.de
http://www.tibicams.com/cams/danubiawar.rec |
ehhh...chlopaki troche nawalili. Nie ma sie co zalamywac bedzie dobrze. Jedna przegrana bitwa to jeszcze nic strasznego.
JESZCZE PRZYJDZIE CZAS...SILA W NAS!!! |
Buahhahaha Freond kozaku ty i te twoje underworld walczcie a nie kozaczycie w gh HAHAHAHAHAHHA
|
Oh yeah danubia rox more movie please .Ten film mnie położył ale padali wszyscy hehe.Poland Rulez
|
qrde a mnie tam niebyło:( a mam knighta na danubii
|
Bardzo dobry przykład dobrze walczącej i zorganizowanej gildii.Świetne akcje, a najbardziej to mi się podoba to jednoczesne strzelanie z sdków(ćwiczyliście to czy jak?:P )
|
@Alucard pan ciemnosci
Istnieje taka opcja jak edytuj posta. ;) |
Cytuj:
Nie oni nie musza cwiczyc, jak wszyscy siedza w jednej cafe to nie dziwne... przynajmniej wiekszosc z nich. |
film jest spox, GZ dla bb ubili sporo bydla..... :cup:
|
Super film !! Jestem dumny,że polacy pokazują co potrafią! Na Azura tylko POLSKA się liczy ,większość SWE BR itp poddały się po rzegranej wojnie i poszły na inne servery! Na danubii tesh musimy wygrać więc napier*****cie tych szwabów itp itd :D:D:D
|
Zajefajny filmik :P Szybka i bezproblemowa akcja! Zachęcam wszystkich do ściągania :D
|
Heh no coment. Polacy rules? Jakbyscie grali na Danubi to byscie wiedzieli po co jest ta wojna... to niejest wojna przeciwko swe etc. Tylko przeciwko "pa" jaki sobie urzadzaja bb.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |