![]() |
Zycie tibijczykow na swiecie "Ziemia"
Witam.
Zastanawialiscie sie czasem ilu ludzi z Waszej okolicy gra w tibie? Ja ostatnio uslyszalem dwu rycerzy opowiadajaych w autobusie o swoich przezyciach i tak zaczalem sie zastanawiam - kim sa i gdzie graja ludzie, ktorych spotykam na codzien... Moze jakies "zgrupowanie" ktos gdzies przewiduje? Mozna sie napic... soku tarczyn, albo piwa... |
I co z tego ze sobie gadalo? W mojej okolicy gra nas 5 osob, wszytko moja rodzina.
O co chodzi z sokami i piwem? Nie zalapalem jesli wogole bylo co lapac. |
Hmm, nie bardzo rozumiem... W mojej okolicy gra dużo ludzi, są to dość wysokie lvle(najwyższy to Fingerout)
|
Rozumiem Gangrel, ze traktujesz to jako normalne, ze w autobusie dwu kolesi rozprawia, gdzie zabilo smoka, narzeka, ze fajer dewil to marnowanie UHow i ze marny z nich loot. Ale musze Cie zmartwic - w prawdziwym swiecie ludzie maja inne tematy do rozmowy...
Jestem ciekawy ile osob tutaj mieszka w Warszawie, a ile z nich gra na Antice? Pare spotkan "tibijskich" zaliczylem i wiekszosc trwala do rana... |
Umnie tez duzo ludzi gra w Tibie Doliczylem sie ~20 Najwienkszy z nas to Yattering na Pandori ...
|
W moim otoczeniu jak gralem jako pierwszy i namowilem kolegow, a oni swoich itd. teraz w moim otoeczniu czesto rozmawia sie o tibii, w klasie gra ~10 osob, a poza moją klasą z innych szostych ~20. Tibia się rozrasta. Nawet pan z kafejki (36 lat) gra... 118lvl - Eternia... rotfl. Ciekawe co będzie za kilka lat, zapewne CipSoft podpisze kontakt z FritoLay, i w Lay'sach będą jakieś pierdólki z tibii do zbierania :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-Gra w godzinach pracy, -jeszcze mu za to płacą, że gra:P -może sprzedawać itemy i zarabiać kase -zabija nude... |
W Świnoujsciu gra okolo ~200-300 ludzi.
Jest paru 100 lv +. |
W Tarnowie nikt nie gra jestem najwyszy lvl -.- 34.Koledzy mowia ze to s*** i gupie.Nie moge z nikim pujść na polowania itp :/ nUUUda.Cieszcie się ze uwas grają.
|
Nie wiem jak zaczynałem grać w tibie (3 lata temu? Lub troche więcej/i tak mialem 2 roczna przerwe :P) to byłem pewien, że jestem sam w 'mieście'. Ostatnio kumpel powiedzial, że grał chwile, ale to takie głupie, zryte itp. xd
Nie wiem 5-10 osób MAX gra, i tak nikogo nieznam :P @up Może twój kumpel zna przynajmniej podstawy ortografii :/ |
Cytuj:
|
Jak wiadomo najwięcej Polaków gra w tibię z miast :
Płock Zgorzelec Toruń Warszawa(nie jestem pewien) i jakieś na "O" Osobiście zaliczam się do jednego z tych miast w którym gra ok. 200-500 osób. |
Cytuj:
nie masz problemow z angielskim, ale masz problemy z polskim... aha wejdz tu-->http://www.bykom-stop.avx.pl/ edit sorki nie zauwazylem posta dusia! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Kumpel z bloku obok ma 72 rp ;p. |
ja nie wiem czy ktos niedaleko mnie gra
ps :mieszkam w wawie na tatrzanskiej jesli ktos mieszka nie daleko to niech pisze na gg 6546997 |
A moze sie przeprowadzi XD?? 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ten topic jest beznadziejny... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |