![]() |
Haker
Cupelfix...uwazajcie na niego Calmera... koles zhakował mnie wszystko wyrzucił z depo...your depo...1item.:/ powinien byc dział "Hakerzy"i czarna lista hakerów bo to co on ,mi zrobił....na rl bym go zabił:/
|
I co jeszcze
Dał ci jakiegoś linka/program/poprosił o passy-twoja wina. Trzeba było uważać. ("Zaufaj mi-nie ufaj nikomu"...ciekawe kto pierwszys wpadnie o co chodzi) Cytuj:
|
dzisiaj o 8 rano poszedłem na poczte kupic pacca tak tez zrobiłem(przez posrednika tibie.org.pl)i o 14 zagadał do mnie typek...to ja z tibia.org.pl i on powiedzial ze trzeba sie zalogowac na takim czyms wiec ja to zrobilem....Telefon i musialem szybko wyjsc.Przychodze godzine pozniej ur acc is incorect i takie tam.Odzyskałem konto zajeło mi to z 30 minut.I byłem pewien ze to ten posrednik...normalnie byłem pewien..A co do sprawy ze z tym zabiciem to ty tak samo bys zrobił jak bys z zera doszedł do duzych pieniędzy..i nie chcem nikogo tutaj obrażac albo cos ale kazdu uzytkownik tego forum zrobił by tak samo...
Wyobraź sobie sytuacje...zbierasz 150k w kasie bez zadnych debilnych programow typu tibia ngg mc i takich tam i hakuje ciebie jakis Cupelfix co dorobił sie 20 lvl hakując jakiegos biednego chłopaka.Od dzisiaj jak zobacze jakiegos hakera..ma ...przej*******************************! |
Relax, zachowujesz się, jakby Ci matke conajmniej zabili.
|
JAbyś zarobił tyle co ja bez zadnych programów to bys sie zachowywał jakby ci za***iali co najmniej 100 matek i 50 ojców:P straciłem...bohy g armor k legsy d shieda Oo i warrior helmet..jak na 18lvl i same zarobienie to jest za***iscie
|
Ja uwazam ze to poprotu jego glupota ze dal sie oszukac, zreszta w regilaminie tibii jest zeby nie dawac swoich passow nikomu, a pozatym kazdy kretyn <chyba> wie ze nie powinno sie wpisywac passow byle gdzie... Ja sam ostatni mialem hacka :( a teraz powod: Nie wpisuj passow w szkolnej pracowni informatycznej :P
|
Cytuj:
|
Ja od dzisiaj wiem ze nie bedę dawać passów nawet dla mojego brata...a moze był by taki dział jak"Hakerzy"co?moze glupi pomysl ale by sie przydał
|
Ty jestes glupi czy mi sie poprostu wydaje? :> Brat... Ty wiesz wogle co piszesz?:/
edit: Btw. Jak cenisz Tibie bardziej od zycia twoich starych to ja ci proponuje jakas terapie albo zebys przestal grac w ta gre bo jest za madra a pozatym tylko kretyn prawdziwy dalby sie tak <censored> xD |
Czyli sam jesteś sobie winny. Po co się tam "logowałeś". I nie wierze w ani jedno słowo na temat "Dużych pieniędzy". Ktoś kto się czegoś większego dorobił Tibii nie jest takim frajerem, żeby podawać swoje passy wszędzie na około.
Cytuj:
Cytuj:
Po drugie: Sporo ludzi z forum nie zabiłaby z powodu głupiej gry. Są na to zbyt dojrzali. Edit Cytuj:
Edit2 Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Down Znane przysłowie ludowe: Głupiec i pieniądze szybko się rozstają. Zrozum, że użalanie się, że ktoś ci zabrał kilka złotych, do niczego nie prowadzi. Będziesz teraz dmuchał na zimne i następnym razem nie będziesz dawał pieniędzy(i passów) nieznajomym. |
to nie jest glupia gra 100zyli pacc + 300zyli postac bo tyle itemki by kosztowały...a podejrzewam ze 400zetami to nikt niepogardzi:)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ty naprawde jestes glupi... wiesz co lepiej by bylo jakbys siedzial cicho, to nikt by cie o to glupote nie podejrzewal... TIBIA TO GRA, ZYCIE TO ZYCIE = Z TIBI ZYC NIE BEDZIESZ
|
A nie widziałeś reportażu w "Uwadze"?? :p :D 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiesz ile straciles? Pewnie nie, wiec pozwol, ze ci to uswiadomie. Straciles mniejwiecej cos takiego:
Kod:
F385B0A4E5D4F2B36D2B91102DG36C3 Pozatym nie podoba mi sie ze mowisz w kolko jak to uczciwie zarobiles te itemy... Nikt nawet o tym nie wspominal a ty juz sie zapierasz, ze sam na nie zapracowales w uczciwy sposob... Tylko winny sie tak broni przed atakami, ktorych nie ma. To jak allegro czy farma druidow? ;) Moj kumpel stracil okolo 1,5 mln gp w runach, kasie i sprzecie. Nie z swojej winy, z winy innego kumpla :/ I co myslisz ze wyszedl na ulice i zaczal mordowac ludzi? Na szczescie 12 latek(bo tyle ci daje po tym co tu zaprezentowales) taki jak ty nie powinien wyrzadzic za duzych szkod. Pozatym powiedz mi gdzie znajdziesz frajera ktory da za "marne" 150k az 400zl? <szepcze do Dwimenora> Nastepnym razem wywal temat odrazu ;) Nie ma sensu sie z takimi uzerac B) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |