Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Haker (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33743)

Alli Toxyczny 29-04-2005 16:15

Haker

Cupelfix...uwazajcie na niego Calmera... koles zhakował mnie wszystko wyrzucił z depo...your depo...1item.:/ powinien byc dział "Hakerzy"i czarna lista hakerów bo to co on ,mi zrobił....na rl bym go zabił:/

Dwimenor 29-04-2005 16:23

I co jeszcze
Dał ci jakiegoś linka/program/poprosił o passy-twoja wina.
Trzeba było uważać.
("Zaufaj mi-nie ufaj nikomu"...ciekawe kto pierwszys wpadnie o co chodzi)

Cytuj:

o to co on ,mi zrobił....na rl bym go zabił:/
To świadczy o twojej niedojżałośći. Jeżeli tak byś postąpił-odpuść sobie Tibie.

Alli Toxyczny 29-04-2005 16:31

dzisiaj o 8 rano poszedłem na poczte kupic pacca tak tez zrobiłem(przez posrednika tibie.org.pl)i o 14 zagadał do mnie typek...to ja z tibia.org.pl i on powiedzial ze trzeba sie zalogowac na takim czyms wiec ja to zrobilem....Telefon i musialem szybko wyjsc.Przychodze godzine pozniej ur acc is incorect i takie tam.Odzyskałem konto zajeło mi to z 30 minut.I byłem pewien ze to ten posrednik...normalnie byłem pewien..A co do sprawy ze z tym zabiciem to ty tak samo bys zrobił jak bys z zera doszedł do duzych pieniędzy..i nie chcem nikogo tutaj obrażac albo cos ale kazdu uzytkownik tego forum zrobił by tak samo...

Wyobraź sobie sytuacje...zbierasz 150k w kasie bez zadnych debilnych programow typu tibia ngg mc i takich tam i hakuje ciebie jakis Cupelfix co dorobił sie 20 lvl hakując jakiegos biednego chłopaka.Od dzisiaj jak zobacze jakiegos hakera..ma ...przej*******************************!

Dr.Unknown 29-04-2005 16:33

Relax, zachowujesz się, jakby Ci matke conajmniej zabili.

Alli Toxyczny 29-04-2005 16:35

JAbyś zarobił tyle co ja bez zadnych programów to bys sie zachowywał jakby ci za***iali co najmniej 100 matek i 50 ojców:P straciłem...bohy g armor k legsy d shieda Oo i warrior helmet..jak na 18lvl i same zarobienie to jest za***iscie

De'sH 29-04-2005 16:36

Ja uwazam ze to poprotu jego glupota ze dal sie oszukac, zreszta w regilaminie tibii jest zeby nie dawac swoich passow nikomu, a pozatym kazdy kretyn <chyba> wie ze nie powinno sie wpisywac passow byle gdzie... Ja sam ostatni mialem hacka :( a teraz powod: Nie wpisuj passow w szkolnej pracowni informatycznej :P

Dan the Automator 29-04-2005 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alli Toxyczny
JAbyś zarobił tyle co ja bez zadnych programów to bys sie zachowywał jakby ci za***iali co najmniej 100 matek i 50 ojców:P straciłem...bohy g armor k legsy d shieda Oo i warrior helmet..jak na 18lvl i same zarobienie to jest za***iscie

Get a life. Zastanowiłes się nad tym co własnie powiedziałeś?

Alli Toxyczny 29-04-2005 16:38

Ja od dzisiaj wiem ze nie bedę dawać passów nawet dla mojego brata...a moze był by taki dział jak"Hakerzy"co?moze glupi pomysl ale by sie przydał

De'sH 29-04-2005 16:43

Ty jestes glupi czy mi sie poprostu wydaje? :> Brat... Ty wiesz wogle co piszesz?:/

edit: Btw. Jak cenisz Tibie bardziej od zycia twoich starych to ja ci proponuje jakas terapie albo zebys przestal grac w ta gre bo jest za madra a pozatym tylko kretyn prawdziwy dalby sie tak <censored> xD

Dwimenor 29-04-2005 16:43

Czyli sam jesteś sobie winny. Po co się tam "logowałeś". I nie wierze w ani jedno słowo na temat "Dużych pieniędzy". Ktoś kto się czegoś większego dorobił Tibii nie jest takim frajerem, żeby podawać swoje passy wszędzie na około.

Cytuj:

dzisiaj o 8 rano poszedłem na poczte kupic pacca tak tez zrobiłem(przez posrednika tibie.org.pl)i o 14 zagadał do mnie typek...to ja z tibia.org.pl i on powiedzial ze trzeba sie zalogowac na takim czyms wiec ja to zrobilem....
Składaj skargi na tibia.org.pl a nie tu. U nich na forum pewnie tamten się wyprze, ze ktoś się pod niego podszył(znając życie, na tibia.org podałeś swoje namiary kontaktowe-ktoś przeczytał i zrobił cię w balona)

Cytuj:

i nie chcem nikogo tutaj obrażac albo cos ale kazdu uzytkownik tego forum zrobił by tak samo...
No nie wiem. Po pierwsze nie każdy schakowany użala się nad sobą zakładając nowy temat, tylko pisze w przyklejonym
Po drugie: Sporo ludzi z forum nie zabiłaby z powodu głupiej gry. Są na to zbyt dojrzali.

Edit
Cytuj:

JAbyś zarobił tyle co ja bez zadnych programów to bys sie zachowywał jakby ci za***iali co najmniej 100 matek i 50 ojców straciłem...bohy g armor k legsy d shieda Oo i warrior helmet..jak na 18lvl i same zarobienie to jest za***iscie
Oj tak, z pewnością twoich rodziców zainteresuje wiadomość, że ich synuś wyżej ceni swoją grę od ich życia.

Edit2
Cytuj:

a moze był by taki dział jak"Hakerzy"
Nie
Cytuj:

co?moze glupi pomysl
Tak, głupi
Cytuj:

ale by sie przydał
Nie.

@Down
Znane przysłowie ludowe: Głupiec i pieniądze szybko się rozstają.
Zrozum, że użalanie się, że ktoś ci zabrał kilka złotych, do niczego nie prowadzi. Będziesz teraz dmuchał na zimne i następnym razem nie będziesz dawał pieniędzy(i passów) nieznajomym.

Alli Toxyczny 29-04-2005 16:46

to nie jest glupia gra 100zyli pacc + 300zyli postac bo tyle itemki by kosztowały...a podejrzewam ze 400zetami to nikt niepogardzi:)

Dr.Unknown 29-04-2005 16:50

Cytuj:

to nie jest glupia gra 100zyli pacc + 300zyli postac bo tyle itemki by kosztowały...a podejrzewam ze 400zetami to nikt niepogardzi:)

Phew, dla mnie twoje przedmioty są równowartością 0 złotych, to tylko przedmioty w idiotycznej grze, i gorąco współczuje osobą, które kupuja na aukcjach internetowych przedmioty/postacie z gier internetowych.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Get a life.

De'sH 29-04-2005 17:04

Ty naprawde jestes glupi... wiesz co lepiej by bylo jakbys siedzial cicho, to nikt by cie o to glupote nie podejrzewal... TIBIA TO GRA, ZYCIE TO ZYCIE = Z TIBI ZYC NIE BEDZIESZ

Xzonix 29-04-2005 17:23

A nie widziałeś reportażu w "Uwadze"?? :p :D 8o

Gunir 29-04-2005 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor

Ekhm, ze mozna tylko sobie ufac? Albo, ze nawet sobie nie mozna ufac?

Uncle Warrior 29-04-2005 17:50

Cytuj:

Ja od dzisiaj wiem ze nie bedę dawać passów nawet dla mojego brata...

LOOOOOOL
Cytuj:

A co do sprawy ze z tym zabiciem to ty tak samo bys zrobił jak bys z zera doszedł do duzych pieniędzy..i nie chcem nikogo tutaj obrażac albo cos ale kazdu uzytkownik tego forum zrobił by tak samo...
Gdyby każdy był nienormalny ewentualnie głupi to pewnie by tak było... ale tak nei jest, geeeeeeeez odpuść sobie :/
Cytuj:

Zaufaj chakierowi i nikomu innemu? :P

D4n0nk4 29-04-2005 18:43

Cytuj:

Zaufaj mi-nie ufaj nikomu
Wiem o co chodzi :] Takie masło maślane - mam ufać osobie mówiącej, ale jednocześnie nie, ponieważ nie mogę ufać nikomu. Skoro nie mogę ufać nikomu, nie mogę też ufać w to, by nie ufać nikomu. Ciekawe, czy ktoś zrozumie, co napisałam :D Takie to zagmatwane :)

Dr. Omader 29-04-2005 19:26

Wiesz ile straciles? Pewnie nie, wiec pozwol, ze ci to uswiadomie. Straciles mniejwiecej cos takiego:

Kod:

F385B0A4E5D4F2B36D2B91102DG36C3
Tyle mniejwiecej utraciles. To sa twoje bohy, golden armor, knight legsy... Mozesz sobie to na kartce napisac i bedziesz mial itemy z tibii w rl ;)

Pozatym nie podoba mi sie ze mowisz w kolko jak to uczciwie zarobiles te itemy... Nikt nawet o tym nie wspominal a ty juz sie zapierasz, ze sam na nie zapracowales w uczciwy sposob... Tylko winny sie tak broni przed atakami, ktorych nie ma. To jak allegro czy farma druidow? ;)

Moj kumpel stracil okolo 1,5 mln gp w runach, kasie i sprzecie. Nie z swojej winy, z winy innego kumpla :/ I co myslisz ze wyszedl na ulice i zaczal mordowac ludzi?

Na szczescie 12 latek(bo tyle ci daje po tym co tu zaprezentowales) taki jak ty nie powinien wyrzadzic za duzych szkod.

Pozatym powiedz mi gdzie znajdziesz frajera ktory da za "marne" 150k az 400zl?

<szepcze do Dwimenora> Nastepnym razem wywal temat odrazu ;) Nie ma sensu sie z takimi uzerac B)

Fragenstein 29-04-2005 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH
Ja sam ostatni mialem hacka :( a teraz powod: Nie wpisuj passow w szkolnej pracowni informatycznej :P

Nie no gratz za szybkosc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31.