![]() |
Sir Saneris adv + 1st Vasemir's demon ^^
Nie żebym sie chwalił.. kolejny Polak z 100 na Harmoni ;]
http://i3.photobucket.com/albums/y94...ris/lvl100.jpg |
ow nastepny polak z harmoni ktory osiagnal 100lvl:) ktory to juz? 8?:>
edit: Wielkie Gratzzzzzzzzzzzzzz |
Hehe gz levela. Jest już 8 polskich 100 levelowców na Harmonii.
|
Dzieki.. nastepny ss z demon helmeta a kolejny z Annihilatora jak biore boxa ;]
|
GRATZ San ;]
Na ani i demon helm nagraj koniecznie film :P |
Gratulacje, wędrowcze ;) A z Anni, I Demon Helmet qest widze ss'ki :p
|
Etam żadna rewelacja ...
- screen ¶rednio fajny, - miejsce oklepane, - bałagan na expowisku, - demon już naruszony zębem czasu (zabity był jak przyszli¶cie), - bloker jaki¶ taki mało ruszony, - nick i napis awans krzywo wklejone, - za mało statystów. A przy okazji jak już piszę chciałem pogratulować osi±gnięcia 100 poziomu. P.S. Cieszę się bardzo razem z wami :) |
Gz!! :evul:
|
Cytuj:
Tak trzymaj czekamy na nastepne z demon helmeta i anihilatora. :) @down Trudno teraz zrobić jaki¶ orginalny ss z advanca. |
@up
Poczekamy aż Ty zrobisz najlepszego screena z advancem na 100 lvl. Name: Sir Saneris Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 100 World: Harmonia Residence: Thais House: Greenshore Village, Villa (Thais) is paid until May 05 2005 Dalej my¶lisz, że to fake? Nie wiem czego tacy ludzie s±... |
Film
Oto film z osiagniecia 100 leva oraz super blok vasemira na 50 lev xD.
Film Sir Sanerisa: http://kobieta.bizland.pl/black/san.rec |
NoNoNo Nastepny Polak Z Mojego Swiata Wielki Gratzzzzz
Ps. jeszcze 10 lvl i juz tez wkleje SS z +100lvl:):) 8o |
Gratz osi±gnięcia 100 poziomu :):) przez Polaka oczywi¶cie, Harmonia RLS!!!!!!
P.S. Ja będe setnym Polakiem na Harmoni który osi±gnie 100 lvl OBIECUJE :P |
Cytuj:
Character InformationName:Sir SanerisSex:maleProfession:Royal PaladinLevel:100World:HarmoniaResidence:ThaisHouse :Greenshore Village, Villa (Thais) is paid until May 05 2005Guild membership:Commander of the Black Company AcademyLast login:Apr 29 2005, 18:24:12 CETComment:Wife: Czarodziejka Doris (kiss!) Bloodbrother: Vasemir (my sweety humster :>) Friends: Wutageje (Mr. "okaz szacunek!!") Norrin (dead-master :D) Cichy mac (.) Zbyszek Niszczyciel (lame xD) Raafaell (the humble one :P)Account Status:Premium Account Character DeathsApr 15 2005, 11:05:01 CETKilled at Level 93 by a dragon Mar 03 2005, 14:17:33 CETKilled at Level 82 by a vampire Account InformationReal name:DezyderiuszLocation:PolandCreated:Sep 15 2004, 01:18:58 CET |
Hehhe Norrin luz panowie z forum nie wiedza.. Norrin to my good friend.. swoja droga Norrin Twoj post taki nieprofesjonalny acz nadal na wyzszym poziomie niz Twoj.. PRZYZNAJ SIE! Mama Ci pisala :D... koffany Norrinek :p
|
OMG wklejcie jeszcze biografię :P
Norrin ROX ;] |
My z Sanerisem się dobrze znamy ale widzę, że czę¶ć ludzi ładnie "mój fake" łyknęła.
Rotfl :P Sanu¶ lameczko :* ja sam pisać tego posta :) Edit: @Maly =] Słaby z Ciebie lustrator :P Bohs number 46 |
Hmm.. moze jeszcze psalm pochwalny? Czemu nie? Najlepiej pochwala jaki jestem wspanialy.. moze byc wierszem.. z rymami.. tak :).
PS: Swoja droga wiele osob wkleilo moj comment z tibia.com... ale chyba nie zauwazyly ze w Friends... jest Norrin :D |
Mały nie mieszaj sie :P hr hr my tu Sanerisa wszyscy znamy :P Pozdro Norrin :) c u in Tibia
Btw... PREMIA RLZ ! :P (wiem ze to foto z harmonii ale i tak wole Premie :P ) |
gratz sir saneris nalezal ci sie ten 100 lvl. widze cie w thais kilka razy na dzien:) moj ukochany serwer. jeszcze 48 lvli i bede mial 100 lvl:PPPP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |