![]() |
Jak się uzbroić???
Jestem Paladynem na 12lvl z skilami 27/31
MOje aktualne uzbrojenie to Plate armor Plate legs Dark helmet Dwarfen shield Serpent Sword Mój zasób finansowy wynosi około 1,2 k Na co teraz pwoinienem zbierać w miare taniego i lepszego od tego co mam? |
Taki ekwipunek to jeszcze dluuugo bedziesz mial.Cena k -setu to minimum 20k(moj na danubii kosztowal lacznie 23k).Sprzedaj serpent sword(na cholere ci on?).Moze zacznij zbierac na k armor(ok 10k).Aha i kup szalik, zawsze to +1 def wiecej.
Po skillach widze, ze chyb uzywasz miecza i tarczy zamiast broni dystansowej O_O.Po co robic sobie do tego paladyna?JA tez lubue blokowac czasem potwory tarcza, ale wtedy sie uzywa spirow a nei miecza;] |
Na razie to nic więcej ci nie trzeba. Bierz speary, tarczę i idź dwarfy bić na zielonej tarczy. Bo ja na 11 lvl mam (a raczej miałem bo nie gram) 46/39
|
Tak jak kaczork powiedział : serpent sworda spyl i potrenuj skille do 50/50. kup se łuk, nabij 2 mlvl ku se Exura Gran i Conjure Arrows i rob strzały zrob ze 300 i idz na cyce =]
|
Cytuj:
|
Chyba chodzi o ustawienie stylu walki na Defensive fighting (potocznie full def) a więc zarówno Ciebie trudniej ubić jak i Ty słabiej bijesz... więcej czasu w walce z każdym potworkiem=lepszy trening.
|
na co ci serpent sword paladynem powinienes sobie moze kupic
wh - worrior helmet i zaczac zbierac na k seta |
Trenuj skille clzowieku ja mam na obecnie 10 lvlu skille 55/44 (prawie wogule nie expuje). sprzedaj Serpent sworda bo palladyni nie pakuja przewaznie mieczami tylko bronia dystansowa . Zacznij zbierac na k seta , platinum ammy , warrior helm , i tyle . W puzniejszym czasie na bohy :P
|
Palkowi mieczem nie opłaca się walić tak samo jak knightowi nie opłaca się walić z dystansu.Palek to na odległośc a knight z bliska,bij więc z dystansu i uzbieraj sobie na k-seta wh i na amunicje:)
|
Właśnie stosuje sie do waszych rad!!! :D
Ale teraz może wiecie ile mniej wiecej trzeba zapłacić za Warrior helmet k-seta platinum ammy Jestem na serwerze Secura |
Cytuj:
2. Jesli juz koniecznie chcesz kupowac sprzet to kup lepsza tarcze: Beholder ~2k Guardian ~5k Dragon Shield 8-10k 3. Idz z wloczniami, tarcza, kilka run GFB, HMM, UH (tak w sumie z worek czyli 8) expic na trolach, rotach, minosach, dwarfach zwyklych. Pancerz zostaw zeby bylo wiecej cap na wlocznie (tak z 5-10 zebys mogl podniesc), a w miedzyczasie robisz strzaly. 4. Nie idz na nic innego do czasu az mino/roty beda padac po max 4 wloczniach (~50 distance), wtedy powinienes miec okolo plecaka strzal odlozonego i ok 15-20 lvl i sobie wtedy spokojnie idziesz na cyklopach expic ze strzalami. Jesli jestes maniakiem i chcialo ci sie tarcze wytrenowac do 50+ to bierzesz jeszcze swoj stary armor i mozesz bic pojedynczego cyklopa z wloczni (nie zapomnij wziasc kilku UH na wszelki wypadek) |
Cytuj:
Co do hmm i gfb to po co marnotrawic pieniadze????Ja hmmow w ogole nie uzywalem i nie uzywam, kiedy strzelasz z runu to sie musisz zatrzymac na chwile, poza tym jakie zagrozenie stanowia trolle,rooty lub zwykle dwarfy?Moze wziac ze soba ze 4 gfb na wypadek gdyby go rooty otoczyly, ale jak sie mysli to latwo tego uniknac. Pozniej zamiast cycow polecam minosy w hurtowych ilosciach, exp duzo szybciej plynie niz na cycach no i kasa duuuuuzo wieksza (lootbag za kilka k to norma przy dluzszym huncie na guardach i zwyklych), cycklopy maja strasznei slaby loot(praktycznie trudno wyjsc na zero jak sie kupuje strzaly, ale pozniej tylko szaleniec robi je sam, takze kupowanie to mus), przy discie 50 trzeba uzyc na nie dosc wielu strzal a i zawsze jest ryzyko ze przy ostrzejszym lagu ,freeezie bedzie dead. Zostawic pancerz?Nie wiem na jakim serwie gra, ale jesli na pvp to raczej tez nie jest dobra rada;] |
Cytuj:
2. Distance ma pewnie miedzy 10 a 20, jak spotka cyklopa to i tak go nie zabije (chyba ze ma 100+ strzal i DUZO miejsca do uciekania). Cytuj:
|
Jak na 12 lvl to masz świetne uzbrojenie moim zdaniem :) wiele osobek z tym lvl moze tylko o takim pomazyc ;)
A co do lepszego sprzetu to chyba dla wiekszych lvl i wieksza iloscia $ biorac pod uwage ile on kosztuje :( |
ja myśle że takie jak masz uzbrojenie jest dobre,ale bym na twoim miejscu zmienił broń i tarcze bo mam drugoł postać i ma 10 lvl i ma Guridan shield. :P
Hiberna - Kingh lvl 22 m lvl 5 skille 93/92 i rośnie :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |