![]() |
Upierdliwcy na non-pvp
No właśnie... Co zrobić takiemu upierdliwcowi, który na przykład przy treningu zabiera Ci potwora i wyrzuca speary do wody? Na pvp można było poprosić kogoś o przywołanie porządku a tutaj jest niby czarna lista, ale kogo ona obchodzi? No więc co począć? <proszę o konkrety>
|
Hmm... Jedyne co przychodzi mi do głowy to tylko ta czarna lista oraz nieco "inny" sposób czyli znalezienie delikwenta kiedy jest AFK (ewentualnie capnięcie go idącego z thais/venore) i zlurowanie na niego kilku cyklopów/GSa albo trapnięcie go. Nie bardzo te metody skutkują i są legalne ale cóż zrobić... Można na chama podpitolić loota/zabić jego potwora. Oko za oko...
|
w sumie za dużo zrobić nie możesz :/ na non pvp jest z tego powodu głupio :/ ale zato ciebie zabić nie mogą...
|
Tia... Tyle że dowcip polega na tym, że jestem grzecznym chłopcem, nie robię nikomu krzywdy, gram mniej-więcej według zasad itp... -.-
|
Lurowanie jednak najlepsze :) Dziś około 20.00 z pomocą mino guarda skróciłem żywot 2 afkerów w Thais(drugi się ocknął, ale nie zdążył uciec :evul: ). Loot zabrał 40 RP bo on zlurował guarda, a ja tylko pokazałem dokąd, ale 2 uhy zarobiłem :evul: :evul: :evul:
|
najlepiej wogole olac jakis serwer non pvp wtedy nie bedziesz mial takich problemow
|
Ilać non pvp? O niee... Od początku, kiedy poznałem Tibię grałem na titanii. Mój paladyn, gdyby nie pk miałby minimum 30 lvl. A tak nie mogłem wejsć nawet na 21 [A prób było wiele]. Więc tym razem będzie non pvp. Tylko te nooby.. -.-
|
a ja ci powiem tak. Zanim zasmiecisz forum zbednym tematem zajrzyj naprzyklad do dzialu poradniki i wtedy znajdziesz "Nauke grania... na nerwach"
i bedziesz wiedzial co zrobic w takiej sytuacji... |
Non-pvp są fajne jak ma się 8-20 lvl. Szybko się nabija, bo nikt nas nie deda i jest fajnie. Pózniej na 35-50 jest już gorzej, bo przeszkadzają nam głupie noobki 15 lvle np. w treningu i wkurza nas to, że nie możemy go z*****ć !
|
Np. Jak n00bek ci się pakuje na expowisko kopalnie/tomby gdzie są wąskie korytaże polecam złapanie n00bka jak bije guarda w kopalni albo mumie itp w tombach i zablokować go magic wallami pewnie pokona potworka ale powinien odejść bo to strata uhów jak bedziesz go tak blokował :D
|
zastrzel go... a tak na serio to najczęstrzy sposób to bluzganie... niewiem co to za frajda ale może komuś ulży jak sie wykrzyczy... ja to bym gościowi urozmaicał gre że szok... np. ten bije se stworki powolutku a ty mu ciągniesz kupe innych... on dyla a ty go blokujesz i wtedy 8o mamy cie !!
|
Po 1st powinni zrobic NonPvP, ale PACC only, nie uwazam, ze WSZYSTKIE FACC to n00by ale niestety zdecydowana wiekszosc wlasnie od Was pochodzi, sorry. FACC to rowniez wspaniali gracze tacy jak my, lecz n00by nie wydaja kasy na PACC, wiec bylby spokoj.
A tak pozostaje luring, trapy itp Ja zawsze mowie kolesiom "Bitch" , "Your mother is Bitch" itp. Boli mnie, ze musze tak mowic, lecz... No coz? Takie jest zycie, na takich tak trzeba albo popatrz czy ma chary na servach PvP. Moze masz tam kolegow? Albo innego chara? :> |
Cytuj:
top Jesli masz kumpli, ktorzy znacza cos w gildiach, mozesz postraszyc takiego kolesia, ze nigdy nie bedzie mial gildii, a jesli juz znajdzie to z niej wyleci szybciej niz przyszedl. Czasami tak robie i powiem, ze skutkuje. A lury czy trapy to raczej ostatecznosc, trapa mozna latwo rozwalic, a luraz predzej czy pozniej ktos zabije... |
Cytuj:
Wow!!! Na pewno będziesz Himen obrażając czyichś rodizców -,- Pozatym uważasz FACCów za n00bów?? -,- Bo płacisz to jestes lepszy??? "wiekszosc wlasnie od Was pochodzi" ten cytat mi wygląda na tibijski "rasizm" od nas pochodzi choćbyśmy byli jakąś inną rasą -,-.... Sorry gościu ale jesteś żałosny -,- ( Z dwóch wymienionych wyżej powodów) A co powiesz na Pacca (20 coś level) Który wczoraj do mnie podszedł i przydupił serie z SD?? Wmawiał mi że używam MC i że jestem N00b -,-.... (robiłem runqi, ale nie Uhmakerem! Moim Main charem drutem....) Więc jaki z tego morał??? -Nie pij wody z Kaloryfera -,- |
sa inne sposoby zabijania na non-pvp, niektore legalne inne nielegalne... wystarczy pomyslec...
|
Dawno temu jeden koleś blokował mi spawn bk... Tak się złożyło ze akurat spodkałem go dziś na pohu. 1 msg, 20 min i gość przesiedział z 2h w jaskini, mając 2 dle pietro wyżej. Na każdego nooba jest jakiś sposób. ;)
|
nie dawno 2 noobow u mnie na serwie mnie chciało trapnąć ( lvl 9 i lvl 8) ja udawałem że jestem Afk a tak naprawde wogule cały czas patrzyłem co oni wyprawiają i wrzucili mnie to jaskini z orkami kolo greenshore ( mam tam Gh) ale msuiało być ich zdziwienie kiedy zeszli a tam....wszystkie orki padły :D
ja mam kilka sposobów na noobów 1.zlurowanie czegoś mocniejszego od jego lvla 2. łazić za nim 3 . zobaczyć czy jest na tibi użyc exivy i jak bedzie chciał coś zabić to nie dać mu okazji :) 4. spamowac go jak nie ma pacca i nie zna funkcji ctrl + w to sie wkurzy:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |