![]() |
Moj Pierwszy Drag solo :) (knight 29)
Witam.
Tu jest filmik jak zalatwiam swojego pierwszego draga bez niczyjej pomocy. Loocik calkim ladny - zwrocilo sie za UHy :) http://rapidshare.de/files/1461003/NF-DragSolo.rec.html Prosilbym doswiadczonych graczy o wypowiedzenie sie co robie zle :] UZASADNIONA krytyka mile widziana :) PS: Ja wiem ze podejzanie wyglada bo to pierwszy post i w ogole ale to nie jest gejlogger! dzieki za uwage |
buahahaha gejlogger ^^ poczekam az ktos da komenta :S
|
@Up.
OMG ty sam jesteś keylogger -.- Na rapidshare zawsze jest końcówka .html @Topic Nieźle, gratz loot'a ale gdy gonisz draga jak ma red hp to lataj na skos bo zawsze może z fire wave ***nąć P.s Mi na 3-35 dragów ani serpent sword nie wyleciał :< |
Cytuj:
od miesiąca już wiekszość zamieszcza na rapszaid a jakiś gość z pod ziemi wyszedła i mówi keylogger(-.-) topic: spoko film |
przeceiz weim ze to nie jest keyllogger ale sie polewalem z nazwy "gejlogger" ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ coza losie ^^^^^^^^
|
@up
Nieżartuj sobie chłopie :D a co do filmu ..... |
Wiekszych błędów nie stwierdziłem. Był jeden mały, jak drag ma red hp i ucieka to i tak na skos się ustawiaj bo może cię walnąc z fire wave.
GRATZ LOOTU Bo mi jeszcze nigdy nie wypadł serpent :P |
@Up
Muwiłem mu to ;d |
Nie no fajny film, na 17 lvl by byl ciekawszy:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |