![]() |
DO MATKUSA
Matkus wkur* mnie twoje chamskie odpowiedzi na dość dzikie posty. To że jesteś moderatorem to nie znaczy że Bogiem twoje wypowiedzi pier* te forum lepiej nad tym popracuj.
--- Be quick or be dead. |
Jestes chyba pierwszym kolem ktory ma cos do Matkusa.
Daj linki do tych dziwnych postow to sie posmiejemy. paps |
niestety musze sie z panem niezgodzic
jak to pan nazwal "chamskie wypowiedzi" pana Matkusa wcale nie pier* tego forum som one jedynie odzewem na niezbyt madre i czasami chamskie [nie bojmy sie tego tak nazwac] wypowiedzi forumowiczow jak ow ww. Matkus ma reagowac jak ktos pisze calkiem nie do tematu albo po raz n-ty powtarza za kims ta sama wypowiedz niech pan sam pierw sprobuje postawic sie na miejscu Matkusa a dopiero potem go obraza a na przyszlosc takie wypowiedzi prosze na PW do Matkusa pisac a nie dzielic sie nimi z okolo 450 osobami odwiedzajacymi to forum z szacunkiem: Yogi |
Ok, rozumiem, że mnie nie lubisz (to norma, większośc moderów jest prawie wszędzie nielubiana), ale konkretny przykład plz, żebym mógł się ustosunkować jakoś.
[edit] hie hie, zanim napisałem odpowiedź, już 2 obrońców mnie ubiegło :D |
ROTFL'N'LOL
Matkus hamski! :P :P :P STFU plx k? :P |
Nie mówie że cie nie lubie. Ale jestem cholernie wrażliwy na byle co. A do tego cip-om coś się zje* i mam zły dzień.
--- Be quick or be dead. |
OK, ale trudno mi się ustosunkować bez jakiś przykładów. Bo chyba nie chcesz powiedzieć, że wszystkie moje posty są takie. Albo podaj linka, albo... nie wiem, powiedz, co ci leży dokładniej na wontrobie, żebym mógł się do tego jakoś ustosunkować. Trodno bronić się przed argumentami z serii "dlaczego? No bo tak"
|
Cytuj:
|
Na czasami huj**e posty dostaje sie taka samoa odpowiedz ale ja jeszcze nie zalwazylem zeby matkus tak odpwiadal. Szacunek lol
;) |
Nie macie wiekszych problemow ;) ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |