![]() |
Atak Faraonow
Daje tutaj link do mojego Fake'u.Prosze,nie oceniajcie surowo bo to moj 1 :)
http://img2.echo.cx/my.php?image=mojfake2cf.jpg |
nawet fajne :) szkoda ze link
|
|
Fabuła może być lecz ywkonanie w paru miejsach troszkę spieprzyłeś (troszkę bardzo). Ale jak naj pierwszy fake nie jest tak bardzo tragicznie! Próbuj dalej! na pewno dojdziesz do większej wprawy i będziesz kiedyś robił całkiem niezłe fake'i
Pomysł 9/10 (Z deczka banalne ;) ) Wykonanie 7+/10 Zachęcam do dalszej pracy! |
Minusem jest że wszystkie faraony sa w jednej pozie :(
Ogółem nawet fajne ^^ |
Nawet
Powiem szczerze - nie jest źle ale musisz to jeszcze dopracowac.
Fabuła moze byc, wykonanie w miare, ale troszke krótkie i mogles dac jak wybija te faraony. Ale i tak wielkie GRATZ!! Rob dalej!! |
Fabuła niezła tylko szkoda że spiepszona przez wykonanie i podpisy pod obrazkami.Według mnie:
Wykonanie:2/10 Pomysł:8/10 Posumując:5/10 |
Nieciekawe i brzydko wykonane ;/
Znoowuu trzeba komuś pomóc, znowu dostajesz superhipermega moce i jednym ciosem niszczysz potwory, widać ręczną robotę pocisku z kresek, ogólnie mało pomysłowe i zrobione na "odwal się" Niby tracisz życie a niewiadomo przy czym. Pomysł : 3/10 Realizacja : 2-/10 (dobrze chociaż że pociski magiczne nie są jako czerwona kropka z żółtkiem w środku) Jest ciemno a faraon świeci Inni faraonowie są niby powiekszeni w paintowski sposób. @offtop Jak widzę fake'a gdzie trzeba komuś pomóc npc który gada po polsku to mi się żygac chce... |
[quote=Druid Baros]Daje tutaj link do mojego Fake'u.Prosze,nie oceniajcie surowo bo to moj 1 :)
http://img2.echo.cx/my.php?image=mojfake2cf.jpg Moze byc , nawet niezle |
@up up: warlock to chyba nie NPC tylko monster. Chyba.
@topic: fabuła dosyć słaba, nie pierwsza taka. wykonanie średnie. Rahemos całkiem źle, bo nie jest ciemny, i źle litery z pierwszych Omruc'ów. w czym to robiłeś? |
HeHe... Faraonowie Są Na Ankrachmun
:lucznik: :lucznik: Faraonowie tak jak mówilem w temacie są na Ankrachmun (Sory za niepelną nazwe) a niewieże //nie wierzę// ze są w Carlin :P:P:P:P
Name: Wizzard Angel World: Aurea Lvl: 14 Prof...: Paladyn www.robi_bubek@o2.pl |
HeHE... Faraonowie sa na Ankrachmun.... POPRAW !
Cytuj:
|
@UP:Wiesz co to jest Fejk mistrzu ? Nie? Więc sie dowiedz.
A wogole czemu cytowales swoj post? WTF? |
No odjazd!
ROX! MAN! ODJAZD! FAKE'I JAKICH MAŁO! RZĄDZISZ!
a tak na serio? Jak na pierwszy raz nie tak źle, ale popracuj i to dużo. Nie powiem, że talentu nie masz, bo ja nawet tego bym nie zrobił ;) Ale na next time popracuj nad szczegółami, na przykład tą strzałą z kwadracików. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |