![]() |
Sokker i Hattrick
Chciałbym przedstawić Wam dwie arcyciekawe<hm...chyba tylko dla fanów pilki noznej ^^'> gry internetowe- Sokker i Hattrick
W obu jesteśmy trenerami druzyny piłkarskiej, przy czym sokker jest grą po: 1)Polską<ale OBIE są po polsku> 2)Bardziej rozbudowaną(tworzenie taktyki itd.) 3)Jest w nim możliwość oglądania meczy Natomiast jakie są przewagi Hattricka? 1)Mecze międzynarodowe, mistrzostwa świata itp 2)Prostota Naprawdę w obie gry warto zagrać, wciągają niesamowicie, a wystarczy je włączyć w niedziele przed meczem(aby ustawićskład na mecz ligowy) i w środe na mecz towarzyski... To chyba wszystko, aby Was jeszcze goręcej zachęcić dołączam tu bramke mojej drużyny z sokkera: http://rapidshare.de/files/1507973/gol0001.avi.html Pozdro i do zobaczenia w grach :) |
Cytuj:
|
@up
dzięki za uzupełnienie :) |
odświeżam.....
ludzie piszcie swoje odczucia na temat tych gier plx :) |
Jaki jest sens odswiezania tematow? Jesli nikt nie pisze to znaczy ze nikogo nie interesuje, nie proboj zachecac ludzi "na sile". Ja rozumiem ze np po tygodniu mozna cos odswiezyc, ale nie po 16 godzinach od zalozenia :S (z tego 8 godzin nocnych gdzie malo osob siedzi na forum)
|
@up
odświeżam ,a by więcej ludzi mogło przeczytać, bo jak sama napisałaś temat był zakładany w nocy, a w nocy niewiele osób siezie na forum. Pozdro |
odświeżam :p
|
A wiesz ,że za dabul posty jest kara?
@gry Nie podobają mi się |
@up
wreszcie ktoś coś napisał :p |
Ja już od stycznia w HT mnie gram. Zbanowali mnieza to, że z bratem graliśmy z 1 numeru IP. Niby minął okres 7tygodniowego odpoczynku. LAe podania się kasują. Zobaczę tego sokera
|
spoko...dużo bardziej rozbudowany więc na pewno się nie zawiedziesz...skomentuj moją bramke plx =)
|
ja w sokkera i hattricka gram juz od lutego. w sokkerze jestem w VI lidze, a w hattricku w VIII. jednak duzo bardziej podoba mi sie sokker. goraco polecam ta gierke. oto adres (jakby ktos nie doczytal :) ): www.sokker.org
|
Po 1 primo jest juz temat o ht
Po 2 primo mówi się "meczów" bo meczy to koza -,- @down to po siusiaka odswiezac skoro tamten lepiej sie rozwija? @topic dokladnie 1 dzien |
up:jak bys nie zauwazyl to ten temat jest z 2005 i byl pierwszy od tego na 2 na forum
Ile czekaliscie na team w sokker? down:Ja w HT czekalem 3 tygodnie na team cierpliwosci:P |
Cytuj:
|
@up
Czekam już drugi dzień i nadal nei mam druzyny w Sokkerze...Jakim cudem ty czekałeś niecały dzień? |
Cytuj:
a tak naprawde to nei wiem... farta miałem? ale i tak lepiej niż w hattricku, zakładałem kilka razy konto za każdym razem poprawne dane wpisywałem i kupa. |
W hattricku 3x skasowali mi konto przed przydzieleniem druzyny tu czekalem okolo 30 godzin. W niedziele gram I mecz :)
|
Cytuj:
też gram pierwszy mecz w neidziele O.o nazwa timu ?;> a w hattricku kasowli mi z 10 razy konto i nawet nie dostałem maila dlaczeog... |
up:Jezeli nie dostales maila to znaczy ze nikt ci nic nie kasowal tak jak pisalem trzeba czekac do miesiaca.
jak ty czekales 30 godzin jak ja juz 3 dzien czekam i nic nie dostalem ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |