![]() |
Postacie......
Mam pytanko.....
Więc mam maga na 11lvl lecz kusi mnie knight i trenowanie skili nie wiem czy zostac przy magu??? Da mi kto¶ radę????:tongue: |
Jak chcesz... najlepiej zrób sobie drug± postać knighta.Sam jestem w takiej sytuacji że mam knighta na 21 lvlu i maga na 13 :) Bo powiem ci tyle...Mag ci się przyda do runek robienia i w ogóle na wyższych lvlach będziesz nim pewnie nieĽle zarabiał, a knight musi chodzić prawie non stop na to samo.Przydaje się chłopak, ale trudny jest wybór między nimi dwoma.Może powiem tak:
Jak lubisz stać przed depo i trenować skille,lubisz widzieć jak nad potworkami pojawiaj± się wysokie sumy(chodzi o obrażenia),chcesz być pakerkiem :) i mieć kasę tylko na kupowanie broni i ewentualnie UH to bierz KNIGHTA Jak lubisz stać nad wod±,łowić i robić runy,poczarować sobie czasem dla przyjemno¶ci,chcesz robić 2 bp runów po to żeby i¶ć na co¶ lepszego,spędzać więcej czasu na gorszych stworkach to bierz MAGA |
Mag na wyższym levelu jest potężniejszy ale trzeba być na pocz±tku cierpiwym więc mag jest postaci± dla cierpliwych.Knight jest łatw± postacia i szybko się rozwija ale potem staje się monotonny.
|
Chyba nie rozumiecie....
Thx za odpowiedz.......
Ale nie oto mi chodziło.................. czy Opłaca się zrobić sobie jeszcze rycerzyka? Mam Maga i na 100% będe nim grał i mam postać na rooqu i nie wiem jaka postac.... My¶le o rycerzyku...... Skile kusz± :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Jesli masz ochote i czas na trenowanie skili to mozesz sobie zrobic ryczerza. Taka postac mozesz wykorzystywac np do noszenia lootu.
|
Ja mam dwie postacie na roku i jednom zostaje druidem a drug± paladynem. Jedna na 6 lv a druga na 3 lv. :D Ta na 6 lv zostaje druidem a ta na 3 - paladynem. :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |