![]() |
Co was najbardziej zenuje...
Temat chyba jak dla kazdego adekwatny... pytam was co was najbardziej zenuje. ja po prostu wyszedlem z siebie, jak po moim dluuuugim poscie<sprawdzcie sami>
http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=5955&boardid=9&sid=7dda8f9ddab d8742610087c13a5a1f30&page=1#3 Jakis zenek powotorzyl to samo co ludzie pisali u gory :D Wierze ze wy macie do napisania cos lepszego :P nie krepujcie sie :) U$3r |
Nie wiem czy chodzi tylko o forum ale...
Ja niemile się zaskoczyłem jak o godzinie 9:58 w ostatnią niedzielę ujżałem komunikat "Too many players online. ..." po próbie zalogowania się na securę. Międzyinnymi dlatego tak żadko już gram w tibię... :( |
Jesli chodzi o forum:
Raz, dawno temu, na jakies pytanie ladnie cos komus wytlumaczylem, a potem jakis gosciu napisal to samo co ja pod wzgledem zawartosci, tylko troche uklad zmienil itp i na koniec zadal ironiczne pytanie: Mam nadzieje, ze wszystko dobrze wytlumaczylem? Ja mu na to odpowiedzialem: Tak, dobrze, w 80% to samo co ja A jesli o Tibie, to najbardziej mnie irytuja Polacy, ktorzy podchodza do mnie i mowia: Cze. Ja czekam, czy czegos nie chca, a oni se ida... Juz mogliby sie przynajmniej nie odzywac i nie zawracac mi glowy |
@U$3r
Na tego zenqa mam juz oko, gosciu nagminnie powtarza po innych - jesli to sie nie zmieni wkrotce dostanie bana. Cytuj:
|
Inteligencja modów na tym forum ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |