![]() |
Jak Nakarmic nOOba :P
Elo...macie tu niezly filmik z karmienia nooba :P... jest z czego pognic :D
http://rapidshare.de/files/1519281/noob_plxx.rec.html :cup: |
Ale sie ucieszyl :p , btw Wielkie Grats za demon helm .
|
lol
LoL jaki noobek z tego kolesia <rotfl2> :D
|
Biedaczek capa nie mial buahaha fajny film:)
|
Hehe fajny ten filmik usmialem sie niezle.
Fajnego se Koompla znalazłes 8o |
Bardzo smieszny filmik,ale noobek z tego twojego kumpla 8o .
|
Byłem przy jego kręceniu ;)
Uśmialiśmy się wtedy do łez :P |
Ja nie moge ja terz tak chcem mam 19 lv i nie ma kasy jestem biedny;( ;( ;( szkoda że nie jestes na valori bym ci codziennie chołd składał jak bys mi tkaie cos zarzucil ale mówi sie trudno nobek miał farta :D :D :D 8o
|
13:42 Filander: Bendziemy kumplami bendziemy chodzic razem na hunty
To mnie rozwaliło :D |
buahaha.... biedny lolista myslal ze ma qmpla plxxxxxx :P
|
Heh, ja bym ten worek schowal i wrocil po niego pozniej, ale to chyba bylo powyzej jego poziomu :P. FIR ITANS
Cytuj:
|
Haha! Super film! :D Też sobie znajdę młodszego "przyjaciela" :D
|
Hehe, biedny noobek. Capa nie mial... No ale coz. Ciekaw jestem jak on z tym bagiem doszedl do ab i czy nikt mu nie ukradl. A autor filmu teraz bedzie mial za swoje zarty. Ten koles sie od niego przez rok nie odczepi.
|
NO tak ten koles tak ja tu ktos powiedzial :
Cytuj:
Btw ... Lota tego niestety niedoniusl do dp ;-) |
Huehuehuehuehuehue :D za***isty filmik. Robiles wała z kolesia jak tylko sie dało. Gratz spotkania takiego nOOba. Koles sie prawie poplakal ze nie mial wystarczajaca ilosc capa na te itemy
02:01 Filander: Wiesz Dobra myslalem ze zostaniemy przyjaciulmi a ty nawet niehcesz odemnie prezentow :( 02:03 Filander: Jak zobaczylem twoj nick odrazu wiedzielem ze jakis spoko kolo (Rycerz Danio) :D 02:04 Filander: Ja Mam na Imie Maciek I mam 9 lat :) 02:04 Danio Rycerz: jestes mlodszy i masz 100 lvl |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie no filmik zaje***** 8o Tez sobie znajde takiego super kumpla :cup: |
Make more plx. Ale z ciebie kolega :P nie pomozesz ziomusiowi dotaszczyc loota.
a moze: siemkash, poklikash? Bendziemy przyjacielami :D |
...
Bueheheheheheheh :D:D:D
21:56 Filander: Bendziemy kumplami bendziemy chodzic razem an hunty ludzie ale polewa :D:D:D |
Troche to chamskie, ale śmieszne :D Tak se mysle... weź go na hunta, dednie pare razy i da ci spokój i koniecznie nakręć o tym film :)
|
12:32 Filander: Ja Mam na Imie Maciek I mam 9 lat :)
12:32 Danio Rycerz: :) 12:32 Danio Rycerz: fajnie 12:32 Filander: ;) 12:32 Danio Rycerz: jestes mlodszy 12:32 Filander: Wiem 12:32 Danio Rycerz: i masz 100 lvl bueheheheh filmik śmieszny dawno się tak nie uśmiałem ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |