![]() |
Pac na niskim poziomie ?
Czy paca na niskim lvl. opłaca się kupić ?
|
Najbardziej oplaca sie na 20+ wyskillowanym (jesli to knight lub pally) posiadajacym 20k w depo na zakup promocji. Ew. na rooku tez ale to juz lepiej przemeczyc te 2 godziny duzej na facc area niz placic za pacca zeby rooka przejsc:P
|
ja myślałem że lepiej kupić po 50 lvl. Żeby zdobyć dobry stuff i sprzedac na allegro i kupic za to PAC B)
|
?
handlowanie czym kolwiek za rl kase jest nielegalne (??)
|
kupno pacca, na lvl nizszym niz 25 wydaje mi sie bezsensem. Przeciez i tak 99% czasu spedza sie albo na treningu, albo na robieniu mlvl, wiec chyba lepiej jest to robic bez pacca i zaczekac z kupnem miesiac lub dwa. A potem jak juz sie wytrnuje to mozna expic ile wlezie......
|
Magiem PACC się zawsze przydaje ze względu na dodatkowe czary, ale najbardziej potrzebny staje się już na 40+ lv. Wcześniej też można kupowac, poprostu szybciej zrobi się ten 40lv (czy to na Larvach czy Rotach...) :) Jeśli chodzi o trenowanie mlv, to z Pacc'em i promocją idzie to dużo szybciej :] Tak więc wszystko zależy od tego ile masz kasy w rl i czy masz co z nią zrobić :P
|
I sprawdź, czy masz dobrego kompa - nie popełnij tego samego błędu co ja - kupiłem P-ACC, pograłem miesiąc i komp mi się rozje*ał. I 50PLN w plecy :/
|
Ja mysle ze najbardziej oplaca sie kupic PACC tuz przed Annihilatorem. Bo do tego 100lvl moza na FACC Area wytrzymac. Osobiscie to ja bym tak zrobił.
|
Cytuj:
A gdzie byś expił ?? bo chyba byś nie siedział całe 100 lvli na guardach :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro! |
Cytuj:
|
nie zapominajcie ze paccom sie lepiej treni bo maja wiecej miejscowek to treningu
|
A tak w ogole to przy wysokim lvlu to dgzei sie expi opczo huntow? Na pacc area? Bo mi sie wydaje ze najwiecej hlvli leci na orc fortress i masowe ilosci guardow... No oczywiscie mowa tu o knightce ktory bez promocji i pacca tez jest w porzadku...
|
omfg naucz sie pisac po polsku o.0. na darce i na ank mozna fajnie expic.
|
Ja mysle ze zakup pacca jest oplacalny na 20lvl+ a dlaczego
Po 1.Na Ankrahmun jest duuuuzo larv taki resp ok.200+ na 1h Po 2.Jak masz dobre skille 70+ albo dobry mlvl 40 to mozesz se isc z Hmmo dragi (7 respow)<<Ankrahmun>> Po 3.Vampy oplacalny hunciek (vamp shieldy nowe servy ok 40k) Po 4. Necroski na nowych servach bardzo oplacalny hunt bo wiadomo Boszki i SS Po 5.Masz wieksze mozliwosci a wiadomo ze na 20 lvl mozesz miec wiekszosc czarow i tych ******* :cup: KoNiEc |
Cytuj:
|
Ale głupoty gadacie....Pacc sie opłaca kupić od każdego lvlu naet 1, bo dzieki niemu masz fast exp i dostep do dobrych terenow, pacc się zwłaszcza przydaje jak jest new server.
|
Możesz kupić pacca nawet na 1 lvlu bo z packiem i tak szybko nabijesz wyskoki :D
|
kupilem ostatnio pacc (dokladnie 13 dni temu) i zaczelem robic nowa postac a mianowicie sorcerera... rezutlaty mojej pracy w 13 dni to 20lvl, 30 mlvl i promocja :] nie wiem ile bym to robil bez PACC ale sadze ze o wiele dluzej :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |