Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Pokemon Emerald (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34115)

Bambuko 02-05-2005 18:29

Pokemon Emerald

Wyszła angielska wersja tej świetnej gry. Zassać można ją stąd [bez patcha] lub stąd [z patchem]. Jest to ulepszona wersja Pokemon Ruby i Pokemon Sapphire. Potrzebuje emulatora GameBoy Advance [na przykład tego]. Aha, nie jestem autorem tych plików i nie wiem co w nich jest, ale raczej nie ma keyloggera w plikach bezpośrednio niezwiązanych z Tibią. Jednak pliki te nie są do końca legalne, więc jakiś wirus znaleźć się może.

Nightwalker 02-05-2005 18:39

Zapraszam serdecznei do gry. Taki sam link znajdziecie na www.pokemony.com w newsach, więc na pewno nie ma tu keyloggera (mówie do tych bardzo płochliwych)

Może uznacie mnie za kretyna ale ja naprawdę lubie te stworki.

Bambuko 02-05-2005 18:42

Daje jeszcze link do tematu starego gdzie są inne emulatory podane, jakby ten komuś nie pasował:
Pokemon Fire Red i Leaf Green

KulKa 02-05-2005 19:21

Wez ty... po co ten temat zakladales.. zeby sie pochwalic ze grasz w taka gierq?
pokemon sux... gumisie rlz...

Shanhaevel 02-05-2005 19:30

@Night~
Kretyn! XD

Dzięki za linka, jesteście super. :)

Ashlon 02-05-2005 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Wyszła angielska wersja tej świetnej gry. Zassać można ją z tąd [bez patcha] lub z tąd [z patchem].

BYKOM STOP! Pisze sie "skad" ;) Tak w ogole, to i tak Pokemon Gold wymiata ;)

Galarion 02-05-2005 19:51

Ostatnie pokemony w jakie gralem to Crystal, ale bardziej reda pamietam(Czarizard rox, nie te nowe przychlasty ;)).

http://img225.echo.cx/img225/5127/sod00170dy.jpg

Ha! Walneli mi GameCuba do pokoju, i wreszcie jest cos o ojcu :P. Byloby siuper jakby ktos na licencji zrobil PokemonOnline na PC, ale chyba sie nie doczekamy.

she_devil 02-05-2005 19:54

Ja ogólnie kocham gry na GBA/SNES pokemony wieksza wiekszosc przeszlam, harvest moona na snes 47 razy, a teraz sie zalozylam z Eerionem czy przejde Hm FoMT [gra trwa 255 lat kazdy rok ma 4 sezony po 30 dni]. Tak więc link mi się bardzo przyda. Dzięki supełł.

hoomik 02-05-2005 19:55

omfg, pokemony... nie no, gralem troche w reda, golda i silvera, ale mimo wszystko nadal uwazam to za totalne odmozdzacze. Pokemony byly, sa i beda dla mnie glupawka, nie sadze aby cokolwiek bylo w stanie to zmienic... no, chyba ze jakas super-mega-wywalona_w_kosmos-pro-elo giera online na ksztalt CS ;] (ach, juz sobie wyobrazam headshota w zolty leb tego ***anego chomika pikachu)

Bambuko 02-05-2005 19:55

Jeśli fabuła jest ta sama co w Ruby, to ojciec jest liderem stadionu w pierwszym mieście oprócz początkowego, ale piątym liderem z którym się walczy.

Tasior 02-05-2005 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galarion
Czarizard rox, nie te nowe przychlasty

Zgadzam się, a do Czarlizarda trzba dodać tego żółwia wielkiego (3 forma tego najmniejszego :P)

Radek 666 02-05-2005 22:57

@up
Blastoise :P .
Tak wogle to czym te pokemony róźnią się od Saphrine? Te prawie przeszedłem, więc jak się niewiele różnią to mi się nie chce od nowa przechodzić :) .

Baron Kaldrick 02-05-2005 23:10

Pokemony? Pffff...NIc nie przebije Dizzy, Contrę i Big Nose'a z NESa, aka Pegasus!

Virius 02-05-2005 23:21

Pokemony są ***owe

Ale sam pogrywam w nie na GBC (ale tylko red/blue/yellow bo nowe sux!)

@ topic:

Ta wersja sux juz są tlyko naciągane

Liado 03-05-2005 09:29

Mam zapytanie o te pokemony. Mó kumpel gra w ruby/saphire i tam jest jakaś niewidzialna wypsa i mówi że jej nie może odkryć, wie ktoś jak to zrobić??
I jeszcze w silver/gold/crystal jest taka zagadka z puzzlami i niewiem czemu ona służy, może nieznalazłem (w te wersje grałem sam) ułożyłem obrazki w chyba 4 czy 3 jaskiniach i co dalej?

Uncle Warrior 03-05-2005 09:48

Dodaj, że rom został umieszczony w celach edukacyjnych i należy go usunąć po 24 godziach :P Bo inaczej to łamie chyba regulamin forum (piractwo).

Shanhaevel 03-05-2005 10:12

EDIT:
Ojć, pomyłka, mówisz tu o regulaminie forum... :P <blushie>

Shinjix 03-05-2005 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Jednak pliki te nie są do końca legalne, więc jakiś wirus znaleźć się może.

Są o ile usunie sie je z dysku w ciągu 24 godzin :)

Shanhaevel 03-05-2005 10:16

Cytuj:

Byloby siuper jakby ktos na licencji zrobil PokemonOnline na PC, ale chyba sie nie doczekamy.
Ta, a ja ci powiem, że JEST (albo była) gra internetowa o Pokemonach... Serio. Grałem kiedyś, miałem chyba Bulbasaura na 35 lvlu. :P Nie pamiętam linka.

Nightwalker 03-05-2005 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolutib/liado
Mam zapytanie o te pokemony. Mó kumpel gra w ruby/saphire i tam jest jakaś niewidzialna wypsa i mówi że jej nie może odkryć, wie ktoś jak to zrobić??
I jeszcze w silver/gold/crystal jest taka zagadka z puzzlami i niewiem czemu ona służy, może nieznalazłem (w te wersje grałem sam) ułożyłem obrazki w chyba 4 czy 3 jaskiniach i co dalej?

Trzeba poszukać na stronach. Trzeba wpisać cheat (pierw przejść całą grę).
Wtedy dostaneisz taki bilet dzięki któremu dostaniesz się na wyspę z Latios/Latias (zależy od wersji gry).
A jeśli twój friend gra na gameboyu to takie "bilety" rozdawali rok temu w Japoni ;]
(a na gameboyu nie ma cheatów ;])

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40.