Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   You see a holy falcon. It weighs 8.4 oz. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34123)

micnur 02-05-2005 19:10

You see a holy falcon. It weighs 8.4 oz.

Witam!
Dziwne, że jeszcze nikt nie dał tutaj tej wiadomości...
Btw. gratulacje...

@Danthorr

Dzięki Twojej "upierdliwości" poczytałem co nieco więcej nt. praw autorskich do materiałów publikowanych w internecie...
Dlatego też zdecydowałem się na usunięcie podanego przeze mnie zdjęcia...

@Portal Tibia.pl

Powinniście także poczytać... bo sporo materiałów tutaj także narusza prawa autorskie, a z tego mogą być problemy w przyszłości...

#Przemas# 02-05-2005 19:17

Skąd to wziąłeś? Jakiś quest moze? Czy trudno było to zdobyć?

Memson 02-05-2005 19:20

nice nice

fajowe chociaz nie wiem o tym czyms absolutnie nic ;)
pierwszy raz to widze...czy moze ktos powiedziec co to?

Gunir 02-05-2005 19:21

No wlasnie, wytlumaczcie co to do cholery jest -.-

Dwarf 02-05-2005 19:22

Heh... tez jeszcze tego nie widzialem i nic o tym nie slyszalem. Ale jakos nie pasuje do Tibisjkiej grafiki... ;)

p.l 02-05-2005 19:22

widziałem to już na tibia.de, ale chyba w tym wypadku pozostaje nam jedynie czekać na wypowiedź autora (z tego co pamiętam, udzielał się na forum)

Grundos'clubbaser 02-05-2005 19:23

E? ja myśle że to fejk , ponieważ paladinka jest w tym samym outficie co na wojnie , ma potwierane te same okna(msg)i na dodatek nie ma many... wychodzi mi na to (mi of kors) że to fejk...
Jak nie to sory , może się mylę :>
Ale po ulicha po co komu taki ptaszek co nie lata?:>

Pacek 02-05-2005 19:24

jak dla mnie to czerwony ptak z rozpietymi szkzydłami, jeśli dalej nie służy do żadnego questu to jest to po prostu kolejna ozdóbka do domku, czyli bzdeta o dużej wartości kolekcjonerskiej, lub też może fake maker plx

Dwarf 02-05-2005 19:27

Wyglad jak miniatura Feniksa :D I mi sie zdaje ze napewno do czegos sluzy :P

Mishell 02-05-2005 20:39

a moze skoro zrobili questa na helmet of the ancients ( czy jak to sie pisze ) to moze zrobili jakis na armor i to jest jego czesc ?? nie wiem najlepiej gdyby autor zdjecia powiedzial

kaczi 02-05-2005 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez #Przemas#
Skąd to wziąłeś? Jakiś quest moze? Czy trudno było to zdobyć?

Zdaje mi się , że on nie jest Paladinka. Paladinka na tibia.pl ma nick....Paladinka :D, i pozatym jest z Olecka.

A to coś fajnie wygląda. Ale bardziej mnie interesuje co ma innego w bagu ;) Czyżby to jakiś loot?

Jojo Ninja 02-05-2005 20:43

'Witam!
Dziwne, że jeszcze nikt nie dał tutaj tej wiadomości...
Btw. gratulacje...'

mmm, watpie zeby ss byl jego bo sobie gratulowac to raczej jakis maly paradox? ^^

Tajniak Szopen 02-05-2005 20:50

Hmmmmm...

Według mnie to fake wątpie aby podczas wojny nie miała many , i też sie nie zgadzam co do lokacji niby paladinki przeciez ona w Olecku mieszka anie Będzinie. Najlepiej niech autór i PRAWDZIWA PALADINKA się wypowiedzą !!!! X(

/\/\ienki 02-05-2005 20:50

omg, to item ktory wypada z pharaona, znika po 24h w ciagu ktorych uzywajac go wchodzi sie gdzies gdzie zdobywa sie jakas czesc od helmeta.

Jojo Ninja 02-05-2005 20:54

ja *******e wszedzie muszą sie krecić mendy które przy kazdym zdjeciowym topicu mówią : to fake!, gratz dla tego pana,a co do tego itemu od pharaona to ciekawe :D

Danthorr 02-05-2005 21:28

ban.

A ja zamiast podniecać się zdięciem powiem tak:
Czemu umieszczasz nie swoje zdięcia na forum publicznym? masz na to jaka kolwiek zgode, Paladinki ?(bialego?)
jest to chyba niezgodne z regulaminem... wszystkiego wiec ostrzeżenie dla niego plx

..::QRAS::.. 02-05-2005 21:36

hmmm... ciekawa rzecz :P

OGEST 02-05-2005 21:39

Danthorr ma racje :P

Po 1. TO NIE FAKE, wejdzcie na tiibianews.net i jest o tym news

Po 2. Ten item leci z faraona jakiegos, i (tak mi sie wydaje) pelni role ozdoby, tak samo jak "plonace serce"

Po 3. Big GRATZ dla tego Pana z Danoobi ;)

Maciosek 02-05-2005 21:45

Hehe, jeżeli ty to zdobyłeś to chyba problemu nie miałeś na ponad 100 lvl. :D
Interesująca rzecz, nigdy nic podobnego nie było w tibii. Hmmmm... może kiedyś się dowiemy po co to, może to dla ozdoby...

micnur 02-05-2005 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
A ja zamiast podniecać się zdięciem powiem tak:
Czemu umieszczasz nie swoje zdięcia na forum publicznym? masz na to jaka kolwiek zgode, Paladinki ?(bialego?)
jest to chyba niezgodne z regulaminem... wszystkiego wiec ostrzeżenie dla niego plx

@ all

Autorem jest oczywiście Paladinka...

@Danthorr

Wyszedłem z założenia, że jeżeli Paladinka umieszcza swoje zdjęcia na PUBLICZNYM serverze oraz nie chroni dostępu do nich HASŁEM to automatycznie godzi się z tym, że ludzie będą mieli NIEOGRANICZONY dostęp do Jego galerii...

@Sozemego

Do działu "Broń i przedmioty" dałem, jak już to wcześniej napisałem: "Dla tych co nie odwiedzają działu "Zdjęcia" - a są tacy, nieprawdaż?
A czemu do tego działu?
Bo tutaj pasowało - w końcu to przedmiot...

@Dabek

Powód: Raz wystarczy, jak ktoś nie odwiedza zdjęć to jego problem-.-

mm a wydawało mi się, że na tym forum użytkownicy pomagają użytkownikom, a specjalnie - moderatorzy... a stwierdzenie: "... to jego problem" jest co najmniej - nie na miejscu...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53.