![]() |
Super...
super naprawde extra ja siedze sobie na amazonkach nabilem 22 lv i mialem czerwone zycie(okolo 50 hp) wiec czekam przychodzi gosciowa 15 lv i mowi ze mi zlowi rybki wiec poszedlem ona zaczela we mnie z boltow i ujrzalem napis You are dead...
Potem idem ja zabic zaczolem lac a potem sie skapnalem ze to nei ona :/ przeprosilem i wracam zaczepil mnie jej kumpel i pyta sie czego ją lalem ja powiedzialem ze pomylka a tu nagle patrze idzie ta co mnie zabila... wiec ja jom lejem i zabilem ale oni mysleli ze ja jestem pk i mnie ... i znow mi sie wyswietlil napic You are dead... czy to jest sprawiedliwosc ze teraz nawet pk nie mozna lac?? |
Po 1) Czemu nie nosisz uhow??
Po 2) Patrz kogo atakujesz!! |
:(
aj naprawde nei zauwarzylem... a co do uhow to kasy nie mialem...
|
Rem to ty chyba slepy jestes i wogole nie myslisz. Ja bym nie zaatakowal tej gosciowy po takiej wpadce. Na przyszlosc zastanow sie 2 razy zanim cos zrobisz. A 1 uh kosztuje 100gp wiec to przeciez nie tak wiele...:D:D:D
|
Zawsze ci moge porzyczyć więc pisz w tibii :D . A tak dokładnie czego oczekujesz po opisaniu sprawy na forum? ?(
|
Uuu stary wspolczuje .,,,
|
Wiesz co, miałem podobnie i też na amazo. Ale naszczęście pogoniłem debili, bo mieli 12 lvl, a ja 20 i miałem 60 HP. Na szczeście miałem wędke, więc się ukryłem złowiłem kilka rybek poczekałem i znów poszedłem expować. Ale od czasu gdy mam 4 mlvl nosze ze sobą 7 UH ;)
|
Ech... ciezki przypadek ale jak mozna sobie pomylic postacie?????????
|
lol ja bez uhuw nie ruszam sie z miasta !!! a co dopiero na expa:/
|
Ech... zawsze trzeba się komuś pożalić, na czym ten świat stoi i jaka to wielka niesprawiedliwość się dzieje. I tak jest i do końca świata pewnie będzie. Natomiast skoro już kiedyś był temat o pk i został skasowany, to jednak coś w tym było. Ja może nie będę kasował, ale... ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |