![]() |
Blessed Ankh
Myslalem ze bedzie cos fajnego.. ale opis chociaz extra :D..
http://i3.photobucket.com/albums/y94...eris/bankh.jpg |
widzialem to na tibia.de :F give some hints maybe? :D
|
Zadnych hintsow.. ale juz mam dwa takie blessed ankhi w domku :)
|
sanris nie wiesz czy chłopaki mają filmik z dzisiejszego anhilatora?
|
Buuuuuuuuuuuuuuuuu FAKE!!!!!!!!!!!!!!!
To fake mimo, że u mnie w chacie też leży coś takiego :P Hehe GZ i THX ;] @ UP Nie mają :P |
Chłopaki z Anni niestety padli więc i nie ma specjalnie co oglądać.. ja za to dziś planuję iść na banshee quest i może skroi się jakiś filmik w związku z tym.. foto z Blessed Ankhiem dałem bo chyba jeszcze ba forum tu nie było.. przynajmniej nie wyświetliło się po wpisaniu "Blessed Ankh" w 'Szukaj' ;)
|
eeee... :P
Swiat: Aurea ;) Profesia: Druid :o Skile: 18/20 :wiking: Mlvl: 22 (Rosnie) :mag: LvL:11 (Rosnie) :flaga_pl: |
Cytuj:
@topic Troche szkoda ze standardowy spirit =( |
Elo.
Gdzieś ty to wyczesał, hę =P Poszedł bym po niego. Hail Last Vampires Made bY Ma$elko |
No ale trudny quest? :) mógłbyś chociaż to zdradzić według ciebie a dalej se poradzim
|
Quest nie jest trudny ale przydaja sie 2 osoby do 'pomocy'
Tez sie chyba po niego wybiore, tylko troche szkoda run -.- |
Cytuj:
@up 1 osoba wystarczy jesli sie nie myle. |
Quest jest bardzo latwy, ale niestety nie mozna tu o tym rozmawiać, zresztą bym wolał nie mowic bo dzień póziniej by to mial każdy :/
A jako przedmiot to nic nie daje :P Osobiście nosze to ze soba.. moze jakies szczeście przynosi? :) |
To raczej nie Fake bo sprawdzilem ze Sir Saneris to polak wiec male prawdopodobienstwo ze to Fake. Ja tez ma Ankh i sie nie chwale :p
|
Z tego ssa bardziej mi sie podoba Eq niz ten krzyzyk :PPPPP
|
Quest zasadniczo latwy.. nic trudnego.. oczywiscie nic nie zdradze na ten temat bo to quest spoiling.. ale dwa blessed ankhi leza w moim domku Green Shore Villa jakby ktos chcial sprawdzic czy to fake :).
|
no i widzicie to jest myslenie ludzi na tym forum dotyczace questow...ktos uslyszy quest spolding i juz nic nie powie... najpierw sie dowiedzcie na czym polega quest spolding a pozniej piszcie co wolno a co nie bo rozmowa o questach nie jest zabroniona ale zabronione jest bardzo skrupulatne opisywanie ich
|
Nie o to chodzi... gosc pytal czy ciezki.. powiedzialem mu ze nie :). Natomiast nie bede zdradzal gdzie jest quest, gdzies sie udac bo to JEST quest spoiling.. moze sam conieco doczytaj :). Na 100% moga ten quest wykonac FACCe :)
|
Cytuj:
@TOPIC Jakieś hunty plx |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15. |