![]() |
Red Robe
Z ostatnich doniesienń wiem iż pojawił się nowy przedmiot nazywa się Red robe i wypada cho.... rzadko z Banshee , cena jak narazie 70K i nic więcej o tym nie wiem.... może to tylko plotki . ale jeśli to prawda i macie zdjęcia lub jakieś informacje . Proszę byście je zamieścili tutaj.
Dodatkowo dodam , że miałem problem z "Cannot conect to login server" , i to mam 2 tezy: 1. Walniety system i po przeinstalacji gdy usunie się podczas formatu wszystkie wpisy w rejestrze tibi to będzie działać/ ale zalogowałem się w szkole na moje kontoi gdy przyszedłem do domu u mnie też chodziło...... jeżeli macie2. Może to tylko przypadek kumpli i ten problem warto najpierw spróbować tego zanim się zniszczy to co zbieraliście tyleż tygodni -.^ :)) |
Magiczna opcja szukaj sposób obsługi:
1) wpisujesz red robe lub Cannot conect to login server 2) pojawia ci sie kilka tematów 3) przeglądasz je 4) zadajesz tam pytania (gadam jak mod nie? :D ) PS. Red robie istnieje i ma 1 arm. Takeigo błędu jeszce nie miałm :D (jakby ci się nie chciało szukać) |
Ja wiem jedno ze Red Robe istnieje widzialem jak dzis jakis gosc sie w to przemienil na srvie ,,Secura"Jak bym wiedzial to bym zrobil SS ale na 100% Nie jest podobne do Blue Robe ;)
|
Cytuj:
|
red robe :http://members.lycos.co.uk/makalaka/redrobe.jpg
grafika wyciągnięta z tibia.spr, Arm: 1 niepamiętam ile ważło, jeżeli nie zapomnę to poszukam w mieści w domkach może ktoś bedzie miał... |
ej to jak to ma 1 arm i kosztuje 70k to to chyba jakies zdolnosci ma :P a poza tym jeszcze nie widzialem by ktos na danubi sprzedawal :D
|
hihihihihi dzięki wam a więc to tylko głupawa plotka : ] liczyłem na coś więcej niż 1 arm..... myślałem sobię że to będzie crown armorm tyle że warzący 30 capa : ] aty kapaa zostane przy mojej bluue
|
:)
LUDZIE nie slyszalem o czyms takim...
|
jak to jest w banshee to niwmorzliwe bo muj kumpel hodzi codziennie na banshee i jeszcze nigdy mu sie nie trafilo ale jakis wysoki level na amera mowil mi o tym ze podobno cos takiego istnieje jak redrobe ale ja tylko widzialwm i mam bluerobe 8)
|
grrrrr
noble armor -red robe czemu red robe bo zbroja wykuta przez bogów dla klanu red rose i niekosztuje 70k tylko 4-5k na secu a to z 1 arm co jest niezwykle zadkie to red tunic lezy w chacie mikolaja !!!!! juz 3 raz odpowiadam co to rr do medatorów usuwac nastepne takie tematy !!!!!!!!!!!!
|
|
Fajnie wygląda jak ciuch z taniego materiału i jeszcze z ciuchlandu...
|
Ehhh taki legendarny przedmiot, a taki lipny :(
|
Cytuj:
z tego co wiem to wypada z banshee jeszcze rzadziej niz e-plate'a (czy MPA, ak kto woli) z demona -.- |
Setzer nie dał za red robe żadnego e-plate. Z tego co pamiętam i co było na screenach, ma tego w domq około 7 sztuk, i wątpię aby w ogóle to sprzedawał. Cena jest na pewno zaporowa. Pamiętam jeszcze screna jak znalazł 1 red robe na julerze i przyszedł GM :D
Po 4k ktoś sprzedaje?! Boskie, daj mi adres tego sprzedawcy -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |