Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Najlepsza miejscówa na... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34163)

Trzamikraka 02-05-2005 23:18

Najlepsza miejscówa na...

No więc chodzi o jak najlepszy exp i nabicie szybko levelu chodzi mi o wyspy takie jak darashia czy edron czy gdzies tam jest jakiś porządny exp dla knighta 24 lvl i skile dos skromne 53/49 gdzie mozna zarobic level nie chodzi mi o jakies silne potwory tylko jakies na których nie ma strat w uhach a jest dobrze prosze o dokładne opisanie mi tych miejsc bo sama mapa respamu mi niewystarczy :/ a sam sie zabardzo nieorientuje a wyspy te dlaego ze niema tam tak dużego tłoku :] z góry thx pozdro..

Cursed Sinner 03-05-2005 13:43

Hmmm... masz pacc więc masz trochę możliwości. Moim zdaniem dorób sobie dla bezpieczeństwa te 55/55 i śmigaj z shieldem i k axe, fs, czy d hammer co tam trenujesz...shielda pewnie masz coś koło drag, k set w helmet i możesz latać na Cyclopolis. Cyce i guardy będziesz spokojnie mielić na full def i przy okazji trening. Loot zbierzesz spory i exp szybki bo resp daje czasem popalić.

Berials 03-05-2005 13:48

re: UP

Chyba troche z tym cyclo przesadziłeś. Sądze że na takich skillach nie da rady pojedynczemu guardowi nawet, a cyce będzie dość powolnie bił , a tam dobrze jest je mieć na pare hit'ów.

re: topic

Ja polecam Larvy, sporo się ostatnio o nich mówi, poszukaj na forum napewno znajdziesz pare tematów o nich.

Cacuss 03-05-2005 13:53

No zeczywiscie z tymi cycami troche przesadziles:P
Larvy to dobry pomysl... ja takze polecam ghostland:P jak nie ma ludzi a ty jestes dobrym graczem mozesz nawet 10kexpa nabic przez okolo 1:30h

<(CeZaR)> 03-05-2005 15:43

Najlepszym wyjściem wedlug mnie jest doskillowanie do tych 65/65 (bo takie powinienes spokojnie miec) i wtedy z bronia dwuręczną śmigać na cyclopolis.
To będzie na tyle :p

Stomil 03-05-2005 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <(CeZaR)>
Najlepszym wyjściem wedlug mnie jest doskillowanie do tych 65/65 (bo takie powinienes spokojnie miec) i wtedy z bronia dwuręczną śmigać na cyclopolis.

Puknij sie w glowe czlowieku ! na 24 lv ze skillami 65 65 i dwureczna bronia na cyclopolis?! Ty wiesz co piszesz? byles tam keidys?Bo mi sie wydaje ze nie.....na takim lv to mu na 1 cyca uh bedzie szedl z dwureczna bornia a jak wiadomo na cyclopolis wychodzi po 5 na raz.....wyslasz chlopaka na pewna smierc.

Vermyn 03-05-2005 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stomil
Puknij sie w glowe czlowieku ! na 24 lv ze skillami 65 65 i dwureczna bronia na cyclopolis?! Ty wiesz co piszesz? byles tam keidys?Bo mi sie wydaje ze nie.....na takim lv to mu na 1 cyca uh bedzie szedl z dwureczna bornia a jak wiadomo na cyclopolis wychodzi po 5 na raz.....wyslasz chlopaka na pewna smierc.

Lol, da rade... a jak nie umiesz lure pojedynczo to zycze powodzenia z 5 cycami...

khazad 04-05-2005 13:31

trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj. z twoimi skillami to najlepsze co ubijesz na dara to minosek... nawet scarabowi nie dasz za bardzo rady

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45.