![]() |
Najlepsza miejscówa na...
No więc chodzi o jak najlepszy exp i nabicie szybko levelu chodzi mi o wyspy takie jak darashia czy edron czy gdzies tam jest jakiś porządny exp dla knighta 24 lvl i skile dos skromne 53/49 gdzie mozna zarobic level nie chodzi mi o jakies silne potwory tylko jakies na których nie ma strat w uhach a jest dobrze prosze o dokładne opisanie mi tych miejsc bo sama mapa respamu mi niewystarczy :/ a sam sie zabardzo nieorientuje a wyspy te dlaego ze niema tam tak dużego tłoku :] z góry thx pozdro..
|
Hmmm... masz pacc więc masz trochę możliwości. Moim zdaniem dorób sobie dla bezpieczeństwa te 55/55 i śmigaj z shieldem i k axe, fs, czy d hammer co tam trenujesz...shielda pewnie masz coś koło drag, k set w helmet i możesz latać na Cyclopolis. Cyce i guardy będziesz spokojnie mielić na full def i przy okazji trening. Loot zbierzesz spory i exp szybki bo resp daje czasem popalić.
|
re: UP
Chyba troche z tym cyclo przesadziłeś. Sądze że na takich skillach nie da rady pojedynczemu guardowi nawet, a cyce będzie dość powolnie bił , a tam dobrze jest je mieć na pare hit'ów. re: topic Ja polecam Larvy, sporo się ostatnio o nich mówi, poszukaj na forum napewno znajdziesz pare tematów o nich. |
No zeczywiscie z tymi cycami troche przesadziles:P
Larvy to dobry pomysl... ja takze polecam ghostland:P jak nie ma ludzi a ty jestes dobrym graczem mozesz nawet 10kexpa nabic przez okolo 1:30h |
Najlepszym wyjściem wedlug mnie jest doskillowanie do tych 65/65 (bo takie powinienes spokojnie miec) i wtedy z bronia dwuręczną śmigać na cyclopolis.
To będzie na tyle :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj. z twoimi skillami to najlepsze co ubijesz na dara to minosek... nawet scarabowi nie dasz za bardzo rady
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |