Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Dragon Lair By Pytex (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34180)

Erik Kazdoom 03-05-2005 09:01

Dragon Lair By Pytex

Czesc!
Postanowilem sie wybrac na Dragon Lair.
Udzial wzieli:
-Pytex(48Rp)
-Destructor Strike(91Ek)
-Morana Ivan(28Ed)
Oto Link:http://rapidshare.de/files/1548326/Dragon_Lair.rec.html

Morana Ivan 03-05-2005 09:03

Grrr..!

Nastepnym Razem mow dzien przed ze idziemy na hunt aa nie na szybkiego :P wsumie za***iscie bylo hehe jakeis 30% lvl zrobilem i filmik ogolnie good :D

Brodaty 03-05-2005 09:36

hyba zly link podales bo pisze ze nie moze znalesc strony

Ziomek Mateuszek 03-05-2005 10:54

lol...

chyba raczej nie umiesz sciongac haha......-.-

Komi 03-05-2005 13:20

NIestety musze skrytykowac!!

Z 1 Dlem jakos nieporadnie wam poszlo (jedni wala w smoka drudzy w Dla)
Wogole jakos wolno ginely ,ale czego mozna sie spodziewac po elderku 28 i palku 48 (chociaz ten w sumie jescze moze być).Chcialbym jescze skomentowac wyczyny Knighta.Niewatpliwie łamał on kanony sztuki walki rycerzem(ganial jak szalony za nim gdy ten byl na redzie) jednak ja znajduje tu pewne uzasadnienie a mianowicie bardzo chcial zobaczyc loota pierwszy:p Ale czemu ??(nie bede tlumaczyl)

Midarth 03-05-2005 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komi
Z 1 Dlem jakos nieporadnie wam poszlo (jedni wala w smoka drudzy w Dla)
Wogole jakos wolno ginely ,ale czego mozna sie spodziewac po elderku 28 i palku 48 (chociaz ten w sumie jescze moze być).Chcialbym jescze skomentowac wyczyny Knighta.Niewatpliwie łamał on kanony sztuki walki rycerzem(ganial jak szalony za nim gdy ten byl na redzie) jednak ja znajduje tu pewne uzasadnienie a mianowicie bardzo chcial zobaczyc loota pierwszy:p Ale czemu ??(nie bede tlumaczyl)

Poszło nieporadnie, zgadzam się.
No i czego można się spodziewać, po 91 knighcie, przecież to low lvl -.-
Ta, niech zostawi dl'a na redzie, a jak się podleczy szybkie combo i palek i sorc zobaczą You are dead, pozatym knight też expa zbierał, a propo loota to knight tam traci najwięcej, więc chyba ma prawo pierwszy zobaczyć.

OnTop:
Filmik mi się podobał, tylko troche mało dista masz hyhy xD

Komi 03-05-2005 13:59

Chyba nie masz pojecia o grze mowiac to MIdarth!!

PO pierwsze knight jak jest z zaufanym teamem to nie biega za Dlem bo tak sie po prostu nie robi.I tak nie zatrzyma dla poniewaz na redzie biega on chaotycznie(juz nie atakuje tylko ucieka) i wtedy sie go nie blokuje expa za duzo nie zlapie a straci w hu.. uhow biegajac po ogniach i przymujac kolejne falki.Ponadto jezeli zacznie za nim biegac to kulki bede szly nie tylko w niego(bo dl pewnie bedzie biegl do tych 2 strzelajacych) ale i w caly team a jakby se stal daleko to by caly ogien przyjal na siebie a palek i drut spokojnie by dobili.Ale ja znam destruktora i on doskonale o tym wie po prostu sie pewnie tak umowili ze on bierze loota i nie chcial zeby go oszukali wiec musial pierwszy zobaczyc Dlka

Erik Kazdoom 03-05-2005 18:05

Knight Debil

Ten Knight co dzisiaj z nim bylem na dragon lair jest noobem i thiefem.Bylismy na gs huncie i mnie za***al i bohy mi zabral (i to niby kolega)a po drugie huntuje mnie za to ze nie chce sie zamienic postaciami tego pallka za jakiegos po***anego druta KNIGHT NOOB DESTRUCTOR STRIKE NOOB AND THIEF NIE ZADAWAC SIE Z NIM OCZYWISCIE CI CO GRAJA NA TITANI CYA :( NOOB

Wezu of the Trio 03-05-2005 22:44

Gz :S

Filmik spox , niezle szlo ...Ale Destructor knight noob.***ac pedala , dostanie kiedys w******* ;p

Sorcers of titania 03-05-2005 23:17

PYTEX to prawda Destructor~~ to noob...Niby twoj kumpel a zabil , sthiefowal i teraz nadodatek udaje ze nie zabral bohow Hmmm...Noob ?
Edit : A tak poza tym to film fajny gratz :P
Edit 2 : Komi masz racje znam cie wiec widac ze gra knightem to nie jest latwa gra , wiec zgadzam sie z toba w kazdym zdaniu tam XD , jezeli nie wiesz kim jestem to pogadaj z LATi~ XD

PyteX 11-05-2005 20:32

Wiecie moze ten knight to nie noob ale poprostu inny owner gral nim i nieznal cie i zabil ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56.