![]() |
Jak moge się dostać na innom wyspe??
Słyszałem o wielu wyspach i chce sie do nich dostać. ale jak ?( potpatrzyłem jednego gostka powiedziałem, to co on i nic . Jeśli nie mam premium to moge podróżować a jeśli tak to gdzie i jak
Cytuj:
|
No to tak mozesz dojsc na nogach ;] jezeli nie masz pacca do : Kazzarod Ab dariel Carlin Venore Thais to sa najslynnijsze
|
Jeśli jesteś na rooku to możesz z niego przedostać się na kontynent, main. A z maina na: senje, vege, folde, fibule, draconie i wyspę druidów (only druid) bez pacc. A z paccem to na: Darame, Edron, Carmaye i Eremo island.
I to by było na tyle. @up to nie wyspy a miasta :D |
Jeśli jesteś na rooku to możesz z niego przedostać się na kontynent, main. A z maina na: senje, vege, folde, fibule, draconie i wyspę druidów (only druid) bez pacc. A z paccem to na: Darame, Edron, Carmaye i Eremo island.
Ale jak się nie ma pacc to nie można podróżować statkiem? to jak? ?( ?( |
Jak sie nie ma paca to nie mozna podrozowac statkiem
|
Zależy na jakie np. na Wyspy lodowe trzeba się dostać na zachodnią część MAINLANDU (obok Ghost landu) jest tratwa, z której można dopłynąć np. na Vegę.
|
@temat
Nie masz pacca,nie masz statku chyba ze wyspy napisane w postach wyzej. @z innej beczki Co jest na ISle of kings i Eremo Island. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |