![]() |
zdenerwowany
mam problem !! i maja napisalem posta pt. "bronie dystansowe - co się opłaca ?" a moj post znikną i nie ma po nim śladu !!Zróbcie coś z tym !!
troche nad nim siedzialem. ;( |
Najprawdopodobniej naruszał któryś z punktów regulaminu (np. poruszał temat który był wałkowany setki razy na forum) i któryś z moderatorów go usunął.
|
Nie było takiego jeszcze.A jak ktoś go usuwa to pisze ze został usunięty a nie ni9e ma po nim śladu.
|
A kiedy on był napisany? I czy chodzi ci o post czy o temat? Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tego się nie da przywrócić, więc albo pisz od nowa, ale wcale nie pisz... Tematy czasami znikają, to forum nie jest doskonałe :P .
|
ZzzZzzzZzzzzonk
moderator może usunąć temat tak, że nie zostanie po nim najmniejszy ślad.. no może za wyjątkiem notki w wykazie operacji moderatorskich. Skasowany nie został bez problemu. Radzę użyć opcji "szukaj" w trybie zaawansowanym :P |
ups
w zasadzie to był nowy temat
|
UP:
nowy... no i co wynika z tej informacji? Nic. Nowy, więc nie można kasować? hyh <głowa mnie boli> |
Hmm, jestem kolejną osobą której tematy "znikają''. Nawet jeżeli można temat usunąć tak żeby po nim ślad nie został to jednak w większości (chyba) ten "ślad" zostaje. Moje tematy nie były jakoś beznadziejnie głupie, były przeciętne, więc skasowanie jest mało prawdopodobne. Niech mnie jakiś mod naprostuje jezeli sie myle.
|
Cytuj:
Cytuj:
BTW: jednym z częstych powodów kasacji jest kafastrofalna ilość błędów ... bądź błędy katastrofalne. |
Cytuj:
|
Też sie od razu bulwersować musicie, poleciał do kosza hardem (o ile się nie mylę) i tyle, koniec temu, po co ktos miałby kasować dobry topic?
Btw. Przed wysłaniem tematu od dzisiaj obowiązkiem powinno być przepuszczenie tekstu przez Worda. |
ta... i co jeszcze...
przed wejsciem na forum umycie raczek? |
Moze bys czasem zagladnal w wlasny profil, co? Jest tam sporo uzytecznych informacji, np. mozna przejrzec wszytkie zalozone tematy i wszytkie posty danego usera.
|
Cytuj:
Ale sprawdzenie, czy czegos takiego nie ma w poradnikach ani w FAQ jest calkiem rozsadnym wyjsciem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |