![]() |
FAJNA GIERA (textówka)
Serdecznie polecam zajefajną gre tekstową ( RPG ) LEgenda o zielonym smoku oto link ---> www.logd.xt.pl <-----
|
Syf!
WEZCIE TEGO NIE WLACZAJCIE, KOMPLETNA STRATA CZASU!
gra taka biedna ze nie powiem...... |
Cytuj:
I nie pisz takich bzdur takimi literami |
Widzę, że ktoś tu się nie zorientował, że Avager i Shan ostatnimi czasy mówią wiele o tej grze, a przynajmniej w podpisach:D
nawet grafiki(fake) powstają na ten temat:) chyba temat nie potrzebny, ale i tak piszę przynajmniej, żeby się czepić tego pana tam /\(nie ciebie mejlun) @Pierewoj: człowieku, ty się uspokój X( ;) |
Avager to mnie w ta gierke wciagnal!
Z poczatq wydawalo sie nudne.. ale jak sie wczuje to fajna :> Ale i tak przestalem w nia grac :p |
eeee tam to jest stara wersja tej którą mam w podpisie -.- . (Inny serwer ze starą wersją -.- )
pozatym Cytuj:
|
Cytuj:
koleś zastanów się grałeś wogólę w tą gre ?? bo coś mi się wydaje że zobaczyłeś to tylko jak włączyłeś ja jak peirwszy raz zagrałem w starą wersję to myślałem że to po***ane itp. więc zagraj a potem gadaj ... bo gierka jest naprawdę fajna |
yo aeglos. Nie wiedziałem że Ty na tym forum jesteś :P
Do niedawna miałem w podpisie...ale teraz rzuciłem tą grę więc mi niepotrzebne :P |
Cytuj:
|
up:
nie bój się. Nie tylko ty nie potrafisz czytać (u wielu osoób sam wygląd liter powoduje wymioty). |
I to jeszcze po angielsku o.o
lol mnie sięjedna osoba z tego forum spytała jak stworzyć postać :D to odpisałem : kliknij create character a On: a co teraz?? xD nie odpisywałem bo by sobie w grze nie poradził :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |