Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowa grupa użytkowników. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34308)

Liado 04-05-2005 10:13

Nowa grupa użytkowników.

Chałbym aby powstała nowa grupa interesujących się parapsychologią i zjawiskami paranienormalnymi. Jeżeli Drom spełni moją proźbę dodam posta. I się wymyśli nazwę. Żeby Drom zobaczył jak wielu nas jest (i jak szybko zajęłoby nam ewentualne przejęcie kontroli nad światem), niech zainteresowani postują w tym temacie wyrażając swoje poparcie.

joey 04-05-2005 10:51

Myślę że to ciekawy pomysł, ci co interesują się ufo (nie chemicznie a paranormalnie) też się nadają?
Jak tak, to jestem na tak

Matek 04-05-2005 12:00

To nie jest glupi pomysl. Aczkolwiek nie sadze, zeby bylo wystarczajaco duzo chetnych.

Coreone 04-05-2005 12:19

No, ja bym się zapisał :P.

A nazwa mogłabybyć np :Paranormal Fansaticks.

YAYUUU 04-05-2005 12:34

Ja może się na tym i nie znam za dobrze, ale co nieco wiem i uważam, że jest to ciekawy temat do rozmów. Jestem na TAK.

Sokochłap 04-05-2005 13:09

jezeli powstanie taka grupa, z checia dolacze =]

Wayne Rooney 04-05-2005 13:36

Równiez i ja moge dolaczyc, zawsze bedzie o czym pogadac. !

Baron Kaldrick 04-05-2005 13:58

<widzę światełko w tunelu>
Sign me in...
<kvrwa, zgasło>

xemmoe 04-05-2005 14:04

W takim razie popieram.
Już możecie nie zapisywać :)

Shanhaevel 04-05-2005 14:04

Mogę w to wejść... A grupa może się nazywać "Strangemaniacs". XD (nie mam pomysłu)

Jackiew 04-05-2005 14:06

Odrazu mnie dodaj ;)

Gunir 04-05-2005 14:37

Hiehie też mnie interesują takie sprawy ;) UFO, duchy, zjawy itp.

NORMALY OBYWATEL RP 04-05-2005 14:44

No ja moge dolaczyc jak cos ;P Fajny temat:D

Liado 04-05-2005 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez joey
Myślę że to ciekawy pomysł, ci co interesują się ufo (nie chemicznie a paranormalnie) też się nadają?
Jak tak, to jestem na tak

Że jak?? Jak chemicznie jak praranormalnie o so hoziii?

Teraz już tylko czekać aż Drom przyjmie moją proźbę. A nazwe proponuje Psychiczni, Paranienormalni albo Abnormal.

Brave 04-05-2005 15:26

Bardzo dobry pomysł. Że też nikt o tym wcześniej nie pomyślał :).
Jestem na tak i rownież proszę o dołączenie mnie, jeśli ta grupa powstanie :).

Gunir 04-05-2005 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolutib/liado
Że jak?? Jak chemicznie jak praranormalnie o so hoziii?

Teraz już tylko czekać aż Drom przyjmie moją proźbę. A nazwe proponuje Psychiczni, Paranienormalni albo Abnormal.

LOL?! Psychiczni? omfg Abnormal lepiej....

spider-bialystok 04-05-2005 15:50

Świetny pomysł :]. Pewnie, że taka grupa powinna powstać.

Magus 04-05-2005 15:51

/me dostaje zalamki

Primo:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolutib/liado
i zjawiskami paranienormalnymi.

Ze jak? Jesli juz to:
Zjawiska paranormalne to termin stosowany w literaturze pseudonaukowej i naukowo kontrowersyjnej, obejmujący zjawiska, których istnienie jest postulowane zwykle na podstawie relacji świadków, ale nie zostało potwierdzone w rzetelny, naukowy sposób.

Mysl co piszesz!

Secundo:

Jesli mozna wiedziec to o czym szanowni trzynastolatkowie chca gadac poza UFO (pewnie nawet nie wiecie co to znaczy) i zjawach potocznie zwanych duchami? Bo jesli tylko o tym to uzyjcie opcji szukaj a znajdziecie rozmowy w OWION. Naogladaliscie sie "nie do wiary" i chcecie grupe zakladac...
Brak mi slow...

Matek 04-05-2005 16:18

Starozytne cywizlizacje, przepowiednie, demonologia (chociaz to zalicza sie do duchow), magia...

itp.

Cytuj:

Naogladaliscie sie "nie do wiary" i chcecie grupe zakladac...
Brak mi slow...
Ludzie przeczytali pare ksiazek fantasy - zakladaja grupe fantasy. Ogladneli pare meczy siatkowki - zakladaja grupe. Czamu tutaj skrytykowales? Bo cie to nie bawi czy co?

Baron Kaldrick 04-05-2005 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus
Jesli mozna wiedziec to o czym szanowni trzynastolatkowie chca gadac poza UFO (pewnie nawet nie wiecie co to znaczy) i zjawach potocznie zwanych duchami? Bo jesli tylko o tym to uzyjcie opcji szukaj a znajdziecie rozmowy w OWION. Naogladaliscie sie "nie do wiary" i chcecie grupe zakladac...
Brak mi slow...

O poltergeistach, zjawiskach wywoływanych przez pola elektromagnetyczne, o tablicy ouijo, czy jak ona się tam zwała?O demonologii, magii białej,s zarej czy czarnej, szeroko pojętemu okultyzmowi?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20.