![]() |
Nowa grupa użytkowników.
Chałbym aby powstała nowa grupa interesujących się parapsychologią i zjawiskami paranienormalnymi. Jeżeli Drom spełni moją proźbę dodam posta. I się wymyśli nazwę. Żeby Drom zobaczył jak wielu nas jest (i jak szybko zajęłoby nam ewentualne przejęcie kontroli nad światem), niech zainteresowani postują w tym temacie wyrażając swoje poparcie.
|
Myślę że to ciekawy pomysł, ci co interesują się ufo (nie chemicznie a paranormalnie) też się nadają?
Jak tak, to jestem na tak |
To nie jest glupi pomysl. Aczkolwiek nie sadze, zeby bylo wystarczajaco duzo chetnych.
|
No, ja bym się zapisał :P.
A nazwa mogłabybyć np :Paranormal Fansaticks. |
Ja może się na tym i nie znam za dobrze, ale co nieco wiem i uważam, że jest to ciekawy temat do rozmów. Jestem na TAK.
|
jezeli powstanie taka grupa, z checia dolacze =]
|
Równiez i ja moge dolaczyc, zawsze bedzie o czym pogadac. !
|
<widzę światełko w tunelu>
Sign me in... <kvrwa, zgasło> |
W takim razie popieram.
Już możecie nie zapisywać :) |
Mogę w to wejść... A grupa może się nazywać "Strangemaniacs". XD (nie mam pomysłu)
|
Odrazu mnie dodaj ;)
|
Hiehie też mnie interesują takie sprawy ;) UFO, duchy, zjawy itp.
|
No ja moge dolaczyc jak cos ;P Fajny temat:D
|
Cytuj:
Teraz już tylko czekać aż Drom przyjmie moją proźbę. A nazwe proponuje Psychiczni, Paranienormalni albo Abnormal. |
Bardzo dobry pomysł. Że też nikt o tym wcześniej nie pomyślał :).
Jestem na tak i rownież proszę o dołączenie mnie, jeśli ta grupa powstanie :). |
Cytuj:
|
Świetny pomysł :]. Pewnie, że taka grupa powinna powstać.
|
/me dostaje zalamki
Primo: Cytuj:
Zjawiska paranormalne to termin stosowany w literaturze pseudonaukowej i naukowo kontrowersyjnej, obejmujący zjawiska, których istnienie jest postulowane zwykle na podstawie relacji świadków, ale nie zostało potwierdzone w rzetelny, naukowy sposób. Mysl co piszesz! Secundo: Jesli mozna wiedziec to o czym szanowni trzynastolatkowie chca gadac poza UFO (pewnie nawet nie wiecie co to znaczy) i zjawach potocznie zwanych duchami? Bo jesli tylko o tym to uzyjcie opcji szukaj a znajdziecie rozmowy w OWION. Naogladaliscie sie "nie do wiary" i chcecie grupe zakladac... Brak mi slow... |
Starozytne cywizlizacje, przepowiednie, demonologia (chociaz to zalicza sie do duchow), magia...
itp. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |