![]() |
Ulubiony uzyszkodnik forum wszechczasow :)
Wyniki plx0r...:
13 glosów - Baron Kaldrick 8 głosów - Dobo 3 głosy - N3m3s!s, Raul 2 głosy - Gremlin, $corcerer, she_devil, Hegemmon, Gonzo von Krenzel 1 głos - bosal, Yogi, Świetny Rysownik, Dabek, Adolph, SuPeRMAN, Zenonov, Magus, Dwimenor, Adaras, Wieszok. |
Jeśli chcecie notki to mogę wam dać je za free, nic nie musicie wygrywać... Ehhh... A jeśli ma być najlepszy użyszkodnik wszechczasów to tylko:
JEDI EDIT: Eee... Tak myślę... Eee... Warto to jednak wyedytować. A więc jednak to nie Jedi, bo on to wiecie sami jaki jest [nie wiecie? a to szkoda]. No więc myślę, że to jednak Gonzo von Krenzel. Jest na forum długo, dłużej niż ;/ no na pewno dłużej niż wielu z nas. I grzeczny jest i w ogóle i w ogóle, więc na niego oddaje głos. |
Gesundheit...chociaż zastanawiam się też nad Slonikiem...:confused:
|
Zapomnial bym o Swoim jakze waznym dla ludzkosci glosie ;]
No to tak: Głosuje na Barona Kaldricka za to ze niedosc ze jest bardzo dlugo na forum to caly czas aktywny, pisze rzadko ale madrze i za to +.... |
Heh, wielu zasłużyło na to określenie...
Ale wybieram Bosala. Stworzył stronę i forum. Przewodził kilka miesięcy. Uszanujmy to. |
Dobo
Porządny, słucha porządnej muzyki, jest 'zią', moderuje Metal Militię i ma zawsze w zanadrzu mnóstwo zespołów z dziesiątego podziemia o których zupełnie nikt chyba nie słyszał :) Co więcej? Inteligentny człowiek kurde! Wesoły, został modkiem bardzo wcześnie... Ogólnie, duży pozytyw. No i jak na moda to się wogóle nie wymądrza i nie patrzy na nikogo z góry (raczej :P przynajmniej nie na mnie) |
Głosuję: JA!!!!!!!! <Joke>
A tak normalnie... to jest wielu kandydatów na mojego ulubionego.... Ale tutaj bym stawial bardziej na modków i qmpli..... Hrhhr... Scor ma fajny avatar to stawiam na niego ;] Zawsze mądrze gada :] |
Mm... Dobo. On mnie tu ściągnął, on bronił tego forum na gery, on tutaj robi masę rzeczy. Ot, giej =P
|
N3m3s!s
Szkoda, że teraz go żadko widać aby postował... jednak był to jeden z moich ulubionych użytkowników/moderatorów, może nie miałem z nim specjalnie dobrych kontaków ale bardzo go lubię za szczerość, grzeczność czy jakie to on ma tam dobre cechy :) po prostu jest wporządku ;) oby tu kiedyś wrócił tak na dobre... |
BK. Bo imć Kaldrick zdaniem mym skromnym zasługuje na tę nagrodę.
Bo Baron fajnym ziomalem jeest. :) |
Kalduś !
Jedan z niewielu osób z którą uwielbiam sobie pogadać o wszystkim :D (i ta dyskusja posiada zazwyczaj wysoki poZIĄm, poki czegos nie spartolę :D ) |
Baron Kaldrick. Za to, ze jest. Za to, ze rzadzi. Za to, ze jest jedynym znanym mi krasnoludem.
Za to, ze jest madry, inteligentny, charyzmatyczny, wie, co mowi i nigdy nie gada niepotrzebnie. I za caloksztalt.:) Ze starszych userow myslalem jeszcze nad Yogim, ale jego era byla nieco przede mna;)-mimo wszystko. Glos na BK, w pelni przemyslane. |
Kaldrick... Spoko czlowiek i w ogole.
|
Obecna grupa uzytkownikow kreujacych sie na "elite" forum jest z kilkoma wyjatkami zalosna, dlatego glosuje na Yogiego. Jednego z pierwszych, i najlepszych, moderatorow.
|
Świetny rysownik!
Dzięki niemu mogłem się pośmiać z paru osób uważających się za ważne. |
Kald. Za ogolny poziom wypowiedzi, za umiejetne bronienie wlasnego zdania nawet w przypadku, gdy jest w zdecydowanej mniejszosci. I nie, nie powiem "za jechanie nupkow" - bo to jest zalosny powod.
|
Dobo i nie inaczej
Zawsze umie wszystkich czymś zaskoczyć, ma pozytywne podejście do innych użydkowników, i jest spoko ;) |
Dla mnie DABEK I NEKROMANTA
po prostu wymiatają na tym forum!!! |
Dobo
Jest mily i wogole nie widzialem zeby przeklinal :D.Moze cholera albo cos w tym stylu ale nic ostrzejszego. Offtop<chyba za takie cos nie dostane bana? B)> : Jak by dobo nie istnial to bym zaglosowal na avagera niebieskiego |
Nie wiem... Chyba Kald. Potrafi (i tego sobie nie żałuje :P ) porządnie zjechać innych, co niektórym daje do namysłu :P .
Na mnie i tak nikt nie "zagłosuje" :* I co to za nagroda? Notki? Ja codziennie daje ~5 notek, i to nie jest dla nikogo nagroda jakaś. Hmm, czy to tylko u mnie zwaliły se graficzki czy u innych także? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |