![]() |
Enchant Staff - test + magic trick :P
Witam oto moje pierwsze filmiki :P ... ehh zaczela mi sie tibia troche nudzic to trzeba gre jakos urozmaicic :]
Enchant Staff test O.o - nudy na pudy http://rapidshare.de/files/1575198/e...stuff.rec.html Magiczny Trick :P http://rapidshare.de/files/1575266/m..._Kaga.rec.html W zwiazku ze pojawilo sie sporo pytan itp odnosnie magic tricka daje filmik nr 2 ... tutaj lepiej widac i nie ma rybek na zmylke .. ale nic nie wyjasniam :] http://rapidshare.de/files/1720750/m..._kago.rec.html |
LoL widac ze ci sie nudzi troszke :P
No ale coz gratz LvL'u bo jak na Astere jest on wysoki. |
Thx .. lvl taki sobie :] nie narzekam ... ale i tak to nie o lvl chodzi tylko o zabawe :]
|
Obejrzałem filmik z trickiem kilka razy i nadal jestem ciekawy jak to zrobiłeś :)
|
Magic trick:
Gdy przesuwa się 2+ przedmiotów, pojawia się okienka. Pojawiło mu się. Wcześniej ustawił macro/taskera/inne badźiewie, żeby po jakimś czasie przesunął 1gp. Gdy zobaczył że się przesunęło, wcisnął enter i schował rybę do plecaka. Ot taka mała teoria na ten temat |
Cytuj:
ale on przesuwał tylko 1 gp więc okienko nie wyskoczyło |
Ale mógł przeówać 2 ryby. Nie ma oddzielnej grafiki dla każdej ilośći ryb(tak jak w przypadku gp).
2 Ryby do plecaka, a gp taskerem(czy jak to się zwie) |
Nie sadze, zeby jakis program ("macro/tasker/inne badziewie") bylo w stanie przesunac 1 gp, jesli otwarte jest okno, ktore pojawia sie przy przesuwaniu wiecej niz 2 przedmiotow.
|
Faktycznie bardzo ci sie nudzi chyba za bardzo a z tym ``skoro nie widać różnicy to po co przepłacać`` było dobrym podsumowaniem :)
|
Cytuj:
|
Thx za odpowiedzi ...
Co do magic tricka ... tu NIE ma zadnych programow typu tasker macro itp ... ludzie nie obrazajcie mnie :[ (to do Dwimenor) ... Ten trick jest w stanie zrobic kazdy :].. trzeba tylko wiedziec jak :] Heheh ale nie powiem jak ;] ... sami do tego dojdzcie (jakby kazdy wiedzial co i jak to czy byloby w tym cos magicznego? |
O ty chytrusie ;)
Umiem polozyc 3gp, a na nich 1gp. Jednak robie to nieco innym sposobem. Nie moge dojsc do tego jak ty robiles, ze ta rybka znikala dopiero po chwili. Ale spoko spoko, jeszcze to rozgryze. |
ludzie to jest latwe jak niepowiem co
kumpel mowil ze niby za***isty trick sciagam to i raz dwa rozpracowalem :P |
Bravo Fadix :] ... ale nie rozpowiadaj co i jak :] ... niech kazdy sam rozpracue ta sztuczke ;] ... a potem moze szpanowac :] ...
ps. ostatnio coraz wiecej ludzi do mnie pisze o to co i jak O.o nawet sobie postacie na Asterze robia O.o heh ... troche smieszne :] |
stajesz sie slawny ;) :P
zaintrygowalo mnie to ale na razie nie mam czasu nad tym pomyslec :P Any ideas? :) ------- edit: Jedna rybka została zjedzona specjalnie czy przez przypadek bo njapierw masz 21, a na koncu 20 :P chyba nie mam pomysłu, a moze to wina później pory :P ps. udalo sie ale troszku inaczej :P i z pomoca... :P |
hmm nikomu niepowiem :P btw. pokazalem dzis kumplowi jak to sie robi a on ciagle sie kaleczy :D i proboje proboje ...
|
Spox najbardziej podobala mi sie sztuczka ze znikajaca ryba :D
|
czy naprawde nikt nieumie zrobic tego tricku :>? ludzie co z wami ?
|
O.o To latwiejsze niz wyglada wystarczy sie przypatrzyc ;o
|
jak sie choleda scioga z rapidshara bo nigdsy niemoge sciognoc :/ ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |