![]() |
Tylko dla pasjonatów!!!
Oto necro hunt z Astery.Film raczej nie jest bardzo ciekawy i ma smutną końcówke.Prosze nie komentować ,że sux tylko przemilczeć.Niektórym może sie podobać:
http://rapidshare.de/files/1576660/Necroastera.rec.html PS.Film na lekkim przyspieszeniu ogląda się naprawdę nieżle.To dzięki bardzo szybkiemu respowi :D |
Ehhh ... ;(
Wie jak sie ten filmik konczy bo Frannia sie zalamal po tym dead-zie :/ ... mam nadzieje ze nie zrezygnuje :/ ... Ale moze nie :] |
Nie,raczej nie zkończy //skończy//,na szczęście przyniosłem wszystkie jego rzeczy do dp.
Pozatym już się na jakieś dle wybierał :D PS.JA TEŻ CHCE NA DLE :/ PS2.Ale jeszcze za cienki lvl :( |
Polowanie na dle Frannio planowal przed dedem :/
Dziwie mu sie ze poszedl na hunta z takimi lagami .. 2 razy kick ... to by dalo do myslenia :/ ... a On uparcie dalej .... ale czemu go nie uhnales? ... widac kilka atakow wytrzymal wiec mogles robic uh sd uh sd ... i kolega by zyl i prawdopodobnie oddalby Ci za uh-y i sd :/ . A co do polowan nan ecro to one sa glupie ... zabije sie 260 necro i raz sie trafi bohy O.o same runy kosztuja do tego lr albo manaski :/ ... malo sie to oplaca :/ ... |
Heh,no tak ale po:
1.myslałem ,że nie miał kicka i sie uhnie 2.nie miałem uhów więc byłem bez szans 3.powinieneś wiedzieć ,że taki przypadek to natychmiastowa decyzja,dosłownie 1 sekunda,nie pomyślałem akurat o sdku,poprostu,****a mać zdarza się nie pomyślałem,nie przyszło mi to do głowy. 4.Frannia powiedział ,że nie ma do mnie żalu o to i że to jego wina ,że poszedł z takimi lagami. |
Troche nudnawy film. ;)
|
Cytuj:
Jak poczekasz napewo wypadna, ja expilem knightem tam, przez 2 h nic nie wypadalo az nagle w ciagu 15 minut=3x bohy,2x ss, 2 turbany, jak chcesz to wrzuce screan.... Mozesz siedziec nawet 10 godzin i nic nie wypadnie, a mozesz przyjsc tam, zabic 2 necro i 2x bohy..... Wszystko zalezy od szczescia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |